Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Tjenester

  Autonomous Stores

  Autonomous Stores

  Autonome butikkløsninger åpner for brukervennlige og effektive konsepter. Med optimale teknologiske løsninger vil både kundeopplevelsen, sikkerhet og kostnadsoptimering bli ivaretatt.

  Våre tjenester:

  • Autonomous store set-up
  • Automated check-out
  • Video chat-bots in store
  Innsikt 5 eksempler på DigiFysisk Retail

  DigiFysisk Retail er en av de store trendene i 2019. Her får du tre eksempler på bedrifter som allerede har tatt dette i bruk og hvordan det kan se ut i praksis.

  Innsikt Alibaba — “New Retail” Strategi Hema (Del II)

  Netthandel i Norge blomstrer fortsatt, og i følge DIBS sin e-handelsrapport 2018, er det forventet at nordmenn nå handler på nettet for hele 144, 8 milliarder kroner. Retailbransjen har hatt utfordringer de siste årene. Selskaper har slitt med å opprettholde salget i de fysiske butikkene, og samtidig ikke oppnådd ønsket omsetning på nett. Det er mye snakk om online versus offline, men mindre fokus på sammenkoblingen mellom nettbutikk og fysisk butikk. Hvordan kan retailere oppnå økt salg og flere fornøyde kunder ved å synkronisere online med offline kanaler? Her har Alibaba tatt føringen med sitt konsept “new retail”.

  Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med

  Magne Solberg – Leder Retail magne.solberg@acando.no +47 92 01 68 05