Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Tjenester

  Smart Retail

  Smart Retail

  Å gjøre som man alltid har gjort er ikke lenger nok. Kundene besøker din butikk, men kjøper varene sine på nettet. De vil unngå uvesentlige tilbud og forventer at leveransen både skal være fleksibel og enkel å returnere. Hva gjør du for å overleve i markedet?

  Innsikt 5 eksempler på DigiFysisk Retail

  DigiFysisk Retail er en av de store trendene i 2019. Her får du tre eksempler på bedrifter som allerede har tatt dette i bruk og hvordan det kan se ut i praksis.

  Innsikt Trender og take aways fra NRF Retails Big Show 2018

  Den fysiske butikkens overlevelse, digitalisering av fashion retail og etiske spørsmål rundt kunstig intelligens og maskinlæring. NRF 2018: Retial’s Big Show ba på flere spennende og interessante innsikter rundt hvordan detaljhandelen utvikler seg for å passe inn i den digitale tidsalderen.

  Innsikt

  Alibaba’s Taobao vs. eBay — Lærdom for oss i Norden? (Del I)

  Alibaba’s Taobao vs. eBay — Lærdom for oss i Norden? (Del I)

  Digitalisering av handel medfører at selskaper blir mer utsatt for internasjonal og ny konkurranse. eBay er et amerikansk ecommerce selskap som revolusjonerte hvordan varer ble kjøpt og solgt på starten av 2000-tallet.

  Innsikt Alibaba — “New Retail” Strategi Hema (Del II)

  Netthandel i Norge blomstrer fortsatt, og i følge DIBS sin e-handelsrapport 2018, er det forventet at nordmenn nå handler på nettet for hele 144, 8 milliarder kroner. Retailbransjen har hatt utfordringer de siste årene. Selskaper har slitt med å opprettholde salget i de fysiske butikkene, og samtidig ikke oppnådd ønsket omsetning på nett. Det er mye snakk om online versus offline, men mindre fokus på sammenkoblingen mellom nettbutikk og fysisk butikk. Hvordan kan retailere oppnå økt salg og flere fornøyde kunder ved å synkronisere online med offline kanaler? Her har Alibaba tatt føringen med sitt konsept “new retail”.

  Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med:

  Mange Solberg – Leder Retail magne.solberg@acando.no +47 92 01 68 05