Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Tjenester

  Smart Retail

  Smart Retail

  Å gjøre som man alltid har gjort er ikke lenger nok. Kundene besøker din butikk, men kjøper varene sine på nettet. De vil unngå uvesentlige tilbud og forventer at leveransen både skal være fleksibel og enkel å returnere. Hva gjør du for å overleve i markedet?

  Innsikt Hvordan oppnå en mer lønnsom e-handel

  Det finnes ikke ett enkelt svar på hvordan man skaper en mer lønnsom e-handel, men det er heller en kombinasjon av mange faktorer. Mange tror at e-handel alene er løsningen for framtidig lønnsomhet, men det er ikke nødvendigvis sant. Her får du 4 fremgangsfaktorer for lønnsom e-handel.

  Tjeneste DigiPhysical Experience

  Fremtidens retail vil ha større fokus på å utnytte data som tilrettelegger for en friksjonsfri og unik kundeopplevelse på tvers av digitale og fysiske kontaktpunkter.

  Tjeneste Unified Commerce

  Unified commerce kobler lager- og kundedata til alle digtale og fysiske salgskanaler i sanntid. Dette tilretteleger for en konsistent og personifisert kundeopplever på tvers av kanaler.

  Tjeneste Autonomous Stores

  Autonome butikkløsninger åpner for brukervennlige og effektive konsepter. Med optimale teknologiske løsninger vil både kundeopplevelsen, sikkerhet og kostnadsoptimering bli ivaretatt.

  Tjeneste AI – Smart Insight

  Analyse basert på kunstig intelligens gir innsikt i viktige verdi- og kostnadsdrivere. Med prediktiv og preskriptiv analyse oppnås eksekverbar innsikt for smartere beslutninger.

  Tjeneste True Personalization

  Personalisering er mye mer enn å skreddersy 1:mange nyhetsbrev med kundenes navn. Det handler om å skape unike kundeopplevelser 1:1 med hver enkelt kunde. Med marketing-teknologi og god kundedata vil du alltid fremstå relevant.

  Tjeneste Operational Excellence

  Betyningen av effektive prosesser og eksekvering er kritisk – spesielt i bransjer med lav margin. Digitalisering og automatisering av sentrale forretningsprosesser øker konkurransekraften.

  Innsikt 5 eksempler på DigiFysisk Retail

  DigiFysisk Retail er en av de store trendene i 2019. Her får du tre eksempler på bedrifter som allerede har tatt dette i bruk og hvordan det kan se ut i praksis.

  Tjenester eCommerce

  Acandos e-commerce team har bred erfaring fra flere bransjer, og setter seg inn i kundens utfordringer og muligheter i sine respektive markeder. Sammen vil vi bruke fremtidens teknologi og dagens løsninger for å gi kunden best mulig utgangspunkt for å utnytte sitt potensiale.

  Innsikt

  Alibaba’s Taobao vs. eBay — Lærdom for oss i Norden? (Del I)

  Alibaba’s Taobao vs. eBay — Lærdom for oss i Norden? (Del I)

  Digitalisering av handel medfører at selskaper blir mer utsatt for internasjonal og ny konkurranse. eBay er et amerikansk ecommerce selskap som revolusjonerte hvordan varer ble kjøpt og solgt på starten av 2000-tallet.

  Innsikt Alibaba — “New Retail” Strategi Hema (Del II)

  Netthandel i Norge blomstrer fortsatt, og i følge DIBS sin e-handelsrapport 2018, er det forventet at nordmenn nå handler på nettet for hele 144, 8 milliarder kroner. Retailbransjen har hatt utfordringer de siste årene. Selskaper har slitt med å opprettholde salget i de fysiske butikkene, og samtidig ikke oppnådd ønsket omsetning på nett. Det er mye snakk om online versus offline, men mindre fokus på sammenkoblingen mellom nettbutikk og fysisk butikk. Hvordan kan retailere oppnå økt salg og flere fornøyde kunder ved å synkronisere online med offline kanaler? Her har Alibaba tatt føringen med sitt konsept “new retail”.

  Innsikt Trender og take aways fra NRF Retails Big Show 2018

  Den fysiske butikkens overlevelse, digitalisering av fashion retail og etiske spørsmål rundt kunstig intelligens og maskinlæring. NRF 2018: Retial’s Big Show ba på flere spennende og interessante innsikter rundt hvordan detaljhandelen utvikler seg for å passe inn i den digitale tidsalderen.

  Webinar Økt salg med B2B e-handel for verktøy og utstyrsbransjen

  Her får du tilgang til vårt webinar hvor vi gir deg et innblikk i hvordan e-handelen vil påvirke verktøy- og utstyrsbransjen og hvordan du kan utnytte mulighetene som ligger i det digitale, for å ligge ett steg foran.

  Innsikt B2B-selgeren er ikke død – De er viktigere enn noen gang!

  Er det lenger bruk for den «profesjonelle» selgeren, eller tar nettbutikkene over? I dette blogginnlegget skriver Martin Midtlien om sine tanker rundt emnet B2B salg (business to business) og B2B e-handel.

  Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med:

  Magne Solberg – Leder Retail magne.solberg@acando.no +47 92 01 68 05