Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Retail Business Intelligence

  Oppdatert faktagrunnlag i sanntid! Du må vite hvor du er for å kunne finne veien videre. Da er oppdatert og helhetlig beslutningsgrunnlag avgjørende.

  September BI leverer løsninger som hjelper butikkmedarbeidere og ledere i retailbransjen til å fokusere på innsatsen og skape bedre lønnsomhet. I ett og samme verktøy kombinerer vi operasjonell kjedestyring med retail business intelligence.

  Vekst og lønnsomhet handler om mange små og store tiltak som styrker kundereisen og omsetningen. September BI leverer ett felles verktøy, Seebrite, til alle ansatte. Løsningen gir innsikt og støtte til operativ ledelse på alle nivåer og i alle funksjoner, slik at man kan følge sammenhengen mellom konkrete tiltak og KPI-er.

  Hele organisasjonen; fra lørdagshjelpen til toppledelsen, får en brukervennlig app eller nettklient som er utformet ut fra deres arbeidsoppgaver i organisasjonen. På denne måten får alle oppdaterte data i sanntid som er relevante for deres rolle.

  Nå kan du løfte resultatene i butikken eller avdelingen din

  Med Seebrite fra September BI får du et verktøy for praktisk butikkutvikling. Du får en enkel oversikt over din butikks resultater i forhold til andre butikker i samme kjede eller konsern. Du kan se utviklingen på hver enkelt medarbeider, hvilke kampanjer som fungerer godt, når på døgnet salget går best og mye mer.

  Laget under Seebrite er en dataplattform basert på Microsoft SQL Server, gjerne Azure SQL eller Azure Data warehouse. Gjennom implementeringsløpet integrerer og sammenstiller vi data fra alle aktuelle kilder. Dataplattformen er tilgjengelig for alle typer verktøy, og våre kunder benytter gjerne Excel Pivot, Power BI, Python etc. som supplement til Seebrite innen ad-hoc rapportering og mer avansert analyse.

  September BI er en del av Acando Gruppen

  September BI er eid av Acando og er en del Acando Gruppen. September BI er eksperter innen Retail Business Intelligence og har lang erfaring fra retail-bransjen. Det betyr at du som kunde vil treffer engasjerte retailere som tilfører kunnskap fra første møte. De ansatte er erfarne medarbeidere med spisskompetanse innen teknologi og solid kompetanse fra praktisk implementering. Flere av våre medarbeidere har betydelig erfaring fra utvikling og implementering av ERP og POS-systemer innen varehandel. Dette har stor verdi i BI-prosjekter når slike løsninger skal integreres.

  Logo September BI

  Retail Business Intelligence på en enkel måte

  Retail Business Intelligence handler om å sammenstille og kvalitetssikre data til videre bruk i operasjonell kjedestyring.

  Presentasjon og anvendelse av informasjonen er helt avgjørende i arbeidet med å skape kundetilfredshet slik at butikk- og nettkunder vender tilbake. September BI har utviklet en løsning, Seebrite, som ivaretar alt dette.

  Alle ansatte i en organisasjon er beslutningstakere på sitt nivå og område. Toppledelsen skal styre på kort og lang sikt. Markedsavdelingen skal sikre eksponering av produkter i samsvar med kampanjer og beste praksis. Deltidsansatte og alle andre i varehuset, regionen, nettbutikken, kundeklubben, innkjøp og HR tar fortløpende beslutninger. Med Seebrite får alle et verktøy som trygger beslutninger, åpner perspektiver, trigger konkurranseinstinkt og bidrar til økt arbeidsglede.

  Løsningen inkluderer også verktøy for å bygge prediktive modeller for optimering av bemanning, sortiment, lager og mer. Datagrunnlaget kan inngå i datasjøer for big data-analyse og maskinlæring/kunstig intelligens (AI).

  Seebrite bygger på maler og en applikasjon med ferdig definert innhold, som tilpasses hver kunde. Dette gir redusert implementeringstid og -kostnader, og en prismodell som gjør det lønnsomt å gi tilgang til alle medarbeidere.

  Seebrite - Støtte for kjedens arbeidsprosesser som del av BI løsningen

  Kundecaser

  • Varner

   1500 butikksjefer følger utviklingen fra app. Idéen var å gi butikksjefene verktøyet de trengte for å drive best mulig butikk. «Det har de fått», sier Petter Marius Oksebaas, salgs- og markedsdirektøren i Cubus, på vegne av alle. Det gikk smertefritt å introdusere verktøyet som reduserer friksjonen ved å fremskaffe og bruke styringsdata. 

  • Fargerike

   Kjeden ville pirre nysgjerrigheten til butikksjefene. Først syntes de BI-tjenesten var «nice to have». Etterhvert ble de helt avhengig av løsningen. For lederen av kjedesystem og forretningsanalyse er opplevelsen rett og slett litt magisk. 

  • XXL

   Ble kvitt tidkrevende oppdatering av regneark for å danne gode beslutningsgrunnlag. Løsningen fra September BI automatiserer dette arbeidet og nå er det fokus på å bruke dataene og ikke å produsere dem. «Jeg hadde ikke lyst til å gi slipp på business intelligence-arbeidet og fikk lov til å ta med meg ansvaret videre i min nye jobb.» Morten Fuglum, XXL

  • Nille

   Kjeden samkjører nøkkeltall og kjedestyring i ett verktøy. I utvikling og ledelse ligger nå håndfaste data til grunn. Ledere og medarbeidere har et felles, faktabasert grunnlag for å stake ut kursen videre. «For første gang har vi fått ett enkelt system som hovedarbeidsverktøy for salgsorganisasjonen i butikkoppfølgingen.» Hanne Holsted, Nille

  • VITA

   "Uten dette verktøyet er vi blinde. Du må vite hvor du er for å kunne finne ut hvor du skal. Oppdatert og helhetlig beslutningsgrunnlag er alfa og omega, ikke minst for å etablere felles mål og kurs for hele organisasjonen." Kristine R. Nilsen, VITA.

  • Validus Engros

   Grossisten ble informasjonsgrossist med egen selvbetjent portal for kunder og leverandører. Ved hjelpe av mer og presis informasjon kan alle utføre jobben sin enda bedre. 

  Vil du vite mer?

  Øyvind Stige oyvind.stige@septemberbi.no +47 958 24 430