Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Industrial Internet of Things

  Vi bygger fremtidens industrielle løsninger

  The Industrial Internet of Things (IIoT) handler om å hente ut data fra sensorer som er plassert i fysiske objekter som kjøretøy, roboter, turbiner, motorer og produksjonsutstyr. Med fremtidens industrielle løsninger vil alt være sammenkoblet og generere data. Informasjonen kan brukes til alt fra å forbedre produksjonsprosesser, varsle om at et enkeltprodukt trenger vedlikehold, til å redusere nedetid for fabrikker. Mulighetene for å tilby nye produkter og tjenester er også store med IIoT.

  Vi har utviklet vår egen fleksible IIoT-plattform hvor du selv eier og styrer dine data.

  Acando leverer unike tjenester som dekker hele IIoT-prosessen, fra sensorer til analyse og integrasjon med eksisterende forretningssystemer. Vi har inngående kunnskap om produksjonsprosesser, prosjektering og forbedringer av disse. Acando har også spisskompetanse innenfor en rekke industrier som gir kunden en raskere og bedre implementering av en IIoT-løsning.

  Acando har også som den eneste aktøren en egen fullt utstyrt lab for å bygge og teste ideer. Dette gjøres i et tett samspill mellom ulike kompetansemiljøer i selskapet, men også sammen med kunder, konsulenter og andre partnere.

  Hva hjelper vi våre kunder med?

  Strategi- og transformasjonshjelp

  Vi hjelper deg med strategi og veikart med ROI-beregninger for transformasjonsprosessen og nødvendig service for gjennomføring.

  Connected factory

  Vi hjelper til med implementering av smarte sensorer, connectivity og løsninger for å hente ønsket data fra produksjonsmiljøet og med å bruke analytics og maskinlæring for å hente mest mulig kunnskap ut fra disse dataene.

  Cybersikkerhet

  Vi leverer vurderinger og løsninger på cybersikkerhet som samtidig ivaretar brukervennligheten og fleksibiliteten.

  Virtuelle og digitale fabrikker

  Med denne teknologien kan din virksomhet avsløre flaskehalser i eksisterende og nye system, og simulere og optimere løsninger før de blir bygd.

  App-utvikling

  Acando tilbyr også å utvikle egne apper for mest mulig relevant og tilgjengelig informasjon i sanntid fra produksjonen.