Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  FPGA

  Går det ikke fort nok? Da kan du trenge en egen skreddersydd chip.

  FPGA (Field Programmable Gate Array) er en brikke med logikkkretser som, i motsetning til en mikroprosessor, kan programmeres til å utføre ulike oppgaver så mange ganger det er ønskelig. Selv etter at den er montert kan designet endres.

  Det Acando-eide selskapet Bitvis er Norges ledende uavhengige FPGA-designsenter.

  Med denne type digital krets går databehandlingen både raskere, er mer effektiv og har lavere energiforbruk enn med andre løsninger.

  I en verden med stadig større krav til signalbehandling på massive datamengder er de skreddersydde logiske komponentene blitt stadig mer etterspurt.

  FPGA gjør det enklere for kunden å bygge bedre, billigere, mindre og sikrere produkter med lave oppstartskostnader og kortere tid fra idèe til marked.

  Det er helt avgjørende å ha kunnskap om digitalt design når en utvikler denne type applikasjoner. Konsulentene i Bitvis har opptil 30 års erfaring på dette feltet og vil være en god partner for din virksomhet på alle stadier i utviklingen.

  Bitvis utvikler FPGA-løsninger for en rekke forskjellige bransjer – fra romfart til helsesektoren, forsvarsindustrien, superbredbånd og olje- og gassektoren.

  Hva hjelper vi kundene våre med?

  Bruker alle ledende teknologier

  Vi designer med alle de ledende FPGA-teknologiene som Intel, Xilinx, Microchip (Microsemi) og Lattice.

  Konsept- og spesifikasjonsutvikling

  Vi samarbeider tett med våre kunder for å komme frem til både et konsept, men også funksjon og teknologien for god arkitektur. Arkitektur, også på mikronivå, som er lett å lese og lett å forstå er avgjørende for både utviklingseffektivitet og kvalitet.

  Spesialist på verifikasjon

  Vi utvikler våre egne verktøy for designverifikasjon i VHDL (VHSIC Hardware Description Language), men jobber også med SystemVerilog og UVM (Universal Verification Methodology). Vår spesialitet er å designe for automatisert verifikasjon slik at man kan være sikker på at tidligere utviklede løsninger fremdeles fungerer når man gjør tillegg i designet. Løsningen skal også avlaste utvikleren fra å gå i detaljer, og ikke måtte tenke ut alle påtrykk og feilmuligheter selv.

  Digitalt design

  Vi benytter de store maskinvarebeskrivende språkene som VHDL, Verilog og System Verilog til høynivådesign og plattformverktøy. Vi tilbyr selvsagt også syntese og P&R (place-and-route) tjenester for det digitale designet for ulike teknologier fra de store leverandørene av FPGA kretser.

  Kurs og seminar

  Bitvis har gjennom sitt FPGA-treningsprogram kurset og videreutdannet mer enn 250 personer i Norden. Våre medarbeidere stiller også hyppig opp som gjesteforelesere ved både NTNU, UiO og UiB.

  Vil du vite mer?

  Espen Tallaksen espen.tallaksen@bitvis.no +47 934 21 277