Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Den digitale arbeidsplass

  Effektivitet og produktivitet på den digitale arbeidsplassen

  Gjennom de siste 20 årene har individets produktivitet økt dramatisk, mens foretakets produktivitet ikke har opplevd den helt samme veksten. Streben etter å jobbe smartere og mer effektivt er en nødvendighet for å kunne henge med forandringene som skjer i verden rundt oss.

  En arbeidsplass i dag består av mye mer enn bare det fysiske kontoret. Det meste vi gjør skjer digitalt – vi jobber og lever gjennom våre digitale verktøy som oppfyller, og forhåpentligvis overgår de ansattes forventninger og krav for sømløst samarbeid.

  Den digitale arbeidsplassen har sitt fundament i teknologi – digitale arbeidsstasjoner og mobile arbeidsenheter blir den virtuelle motparten til det fysiske skrivebord. Dette tillater en fleksibel arbeidsform som fremmer kreativitet og innovasjon. Men de digitale verktøy skaper også gode forutsetninger for et positivt og inkluderende arbeidsmiljø.

  Hvordan arbeider vi bedre sammen?

  Acando Collaboration Platform (ACP)

  Samarbeid i sin enkleste form handler om mennesker som arbeider i lag. For å forbedre foretakets produktivitet, kvalitet i arbeid, samt styrke arbeidskulturen er det behov for å reflektere over hvordan vi kan arbeide smartere sammen.

  Vi har sett at aktører som utfordrer gamle rutiner og prosesser, før nye trender settes, har større sannsynlighet for å lykkes. Innføring av ny teknologi kan muliggjøre dette ved bedre informasjonsdeling og responstid.

  Arbeid smartere og bli mer produktiv

  Bli mer produktiv

  Sammen oppnår vi økt intern produktivitet

  Vi hjelper derfor våre kunder med å implementere løsninger for å oppnå en moderne arena for samarbeid, effektiv informasjonsdeling og økt engasjement hos medarbeiderne. Dette fører så til økt intern produktivitet.

  Vi tror på en transparent løsning hvor informasjonen er tilgjengelig for alle, med enkel informasjonsarkitektur og moderne søkemotor. Vår digitale arbeidsplass kombinerer sosiale funksjoner, prosjektledelse og moderne dokumenthåndtering som kan tilpasses til et selskaps egne behov gjennom å utnytte den siste teknologien fra Office 365.

  Alle modulene er tilgjengelig i en samlet portal der hele organisasjonen oppmuntres til å bidra og det legges stort fokus på brukeropplevelsen. For å kunne levere langsiktige og bærekraftige løsninger på en kostnadseffektiv måte anvendes standardfunksjonalitet, og vår egen strukturerte implementeringsmetode gjør det mulig for oss å opprettholde høy kvalitet i leveransene.

  Veien til suksess

  Veien til suksess

  Kundecase TINE - digital arbeidsplass

  TINE har valgt å bytte ut sine digitale arbeidsverktøy og de ansatte har lært å samarbeide på nye og mer effektive måter ved hjelp av TINE Digitale arbeidsplass.

  Vil du vite mer?

  Christine Lund christine.lund@acando.no +47 982 22 188