Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  CRM for Member Organizations

  Hvor mye kan du som medlemsorganisasjon med god samvittighet investere i markedsføring og intern administrasjon? Vi har skapt en løsning som reduserer interne kostnader, samtidig som det skaper økt engasjement blant medlemmene 

  Ideelle foreninger, medlemsorganisasjoner og ideelt eide virksomheter er en av hovedpilarene i samfunnet vårt gjennom sitt store engasjement. Da blir det ekstra viktig at også den interne driften holder samme standard, og at engasjerer medlemmene. Gjennom årene har vi møtt og hjulpet mange medlemsorganisasjoner, og ser at mange benytter eldre og utdaterte systemer som er ineffektive, dyre å utvikle og vedlikeholde.

  Vi fokuserer på systemene som gjør medlemsorganisasjonene bedre på medlemsbehandling og intern drift, og har tilpassede CRM-løsninger for dette markedet som er levert til en rekke virksomheter over mange år.

  Som spesialist på medlemsløsninger har vi utviklet moderne systemer og teknologier som bedre servicen for medlemmene deres, engasjerer medlemmer og redusere administrasjonen i egen organisasjon. Løsningen inkluderer blant annet Digital Medlemsreise, Digital Medlemsinnsikt og Datadrevne Medlemstjenester. 

  Hva tilbyr vi?

  Acando har utviklet Medlemsløsningen basert på Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM), tilpasset for medlemsorganisasjoner som politiske partier, fagforeninger, giverorganisasjoner, høyskoler og idrettsorganisasjoner. Løsningen retter seg mot disse områdene, blant annet:


  Vil du vite mer?

  Magne Solberg snorre.meland@acando.no +47 928 44 993