Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Bredden er vår spiss

  Teknologi driver forandring, men det er brukerens evne og ønske til å ta teknologien i bruk som skaper verdi. Med teknisk spisskompetanse og inngående innsikt i brukeratferd, skaper vi idéer og løsninger, og mobiliserer organisasjoner til forandring.

  Våre tjenester

  Tjeneste Digital innsikt

  Vi gir våre kunder den innsikten de trenger for å utarbeide gode strategier og gjøre strategiske satsinger på et faktabasert grunnlag.

  Tjeneste Digital strategi

  Vi hjelper våre kunder med å ta de riktige strategiske beslutningene for å skape økt vekst og bedre effektivitet.

  Tjeneste Smart Retail

  Den moderne kunden krever moderne tilnærmingsmetode. Smart Retail baserer seg på forbrukere i konstant endring, som krever en mer sømløs kundeopplevelse. Vi gir deg et innblikk i de moderne utfordringene og løsningene innen retail.

  Tjeneste Brukeropplevelser

  Acando har et dedikert team av erfarne visuelle designere, UX-eksperter og interaksjonsdesignere som er spesialisert på å skape gode brukeropplevelser.

  Tjeneste Den digitale arbeidsplass

  Den digitale arbeidsplassen er samlingen av alle digitale verktøy som hjelper de ansatte med å samhandle, kommunisere og utføre arbeidsoppgavene mest mulig effektivt, uavhengig av hvor de befinner seg.

  Tjeneste Systemutvikling

  Vårt mål er lage systemer som gjør arbeidsdagen enkel og effektiv for brukerne. Med flere av Norges beste systemutviklere, IT-arkitekter og prosjektledere er Acando et av landets største systemutviklingsmiljøer.

  Tjeneste Arkitektur

  Acando har Norges største arkitekturmiljø. Formålet med arkitektur er å optimalisere samspillet mellom virksomhetens forretningsbehov, organisasjon og informasjonsteknologi.

  Tjeneste Analytics

  Acando er et av de største og mest toneangivende miljøene i Norge for god forvaltning og avansert bruk av data. Vi gjør om data til innsikt og handling.

  Tjeneste Industrial Internet of Things

  Acando leverer unike tjenester som dekker hele IIoT-prosessen, fra sensorer til analyse og integrasjon med eksisterende forretningssystemer. Vi har også utviklet vår egen fleksible IIoT-plattform hvor du selv eier og styrer dine data.

  Tjenester Industri 4.0

  En av de største revolusjonene innenfor industrien skjer rundt oss nå. I Industri 4.0 kobles nettet sammen med kundene, produktene og selve produksjonen. Resultatet er at fremtidens industriproduksjon i stor grad kan organisere seg selv.

  Tjenester Smart Mobility

  Se for deg en by uten køer, ventetid og overfylte busser. I Acando jobber vi for at dette skal bli en realitet i løpet av noen år. Vi har allerede transportert mer enn 15 000 nordmenn i en selvkjørende minibuss en rekke steder rundt i landet. Dette er starten på en transportrevolusjon.

  Ta gjerne kontakt med oss!

  Vi er alltid interessert i å høre om dine utfordringer.

  Kenneth Lyford Direktør Development kenneth.lyford@acando.no +47 901 66 292

  Eller ønsker du å bli kontaktet?