Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Nordbohus og Acando digitaliserer byggeplassen

  15. mai 2017

  Nordbohus har nylig signert en avtale med IT-selskapet Acando. –Avtalen er den største vi har signert gjennom tidene, og representerer et stort løft i digitaliseringen av vår kjede, sier Halvor Dahl som er prosjektleder og Adm. Dir. i Nordbohus AS.

  "Vi ser at byggenæringen har mange ulike behov for digitalisering og forenkling av prosessene. Å få jobbe med en av landets største boligbyggere er en fjær i hatten for oss, og vi går ydmykt og optimistisk til oppgaven", sier Odd Morten Sveås som er leder for Acando i Trondheim.

  Digitaliserer hele verdikjeden

  Prosjektet har fått navnet Digital Byggeplass, men det er mer enn arbeidsprosesser på selve byggeplassen som digitaliseres. Digital Byggeplass er en fellesbetegnelse på hele løsningen, som omfatter både kvalitetssystem, salgsstøtte, prosjekthotell, og integrasjoner med e-post og flere fagsystemer. –Vi valgte Digital Byggeplass som tittel på prosjektet. Det er på byggeplassen mye av datafangst og kundedialog skal forvaltes, og de endelige resultatene skal skapes. Ved å navngi hele prosjektet Digital Byggeplass så ønsker vi å forsterke fokuset på dette, og hele tiden ha bevissthet rundt en fornuftig tilrettelegging og effektiv prosess i hele verdikjeden, sier Halvor Dahl, Adm. Dir. i Nordbohus AS og prosjektleder for Digital Byggeplass.

  Effektiv prosess

  Acando er leverandøren som skal realisere Digital Byggeplass, og dette løses i tett samarbeid med Nordbohus. –Våre konsulenter flytter inn til Nordbohus sitt hovedkontor og kommer til å sitte i deres miljø og jobbe. I tillegg skal det gjennomføres flere omfattende workshops med både tømrere, byggeledere og øvrig nøkkelpersonell fra Nordbohusforhandlerne, sier Odd Morten Sveås i Acando.

  Nordbohusf.v: Halvor Dahl – Nordbohus AS, Jens Even Storhov – PwC, Sven Ivar Mørch – Acando, Jan Henning Kleiv – Nordbohus Modum, Snorre Meland – Acando, Kenneth Sørensen – Acando, Odd Morten Sveås – Acando
  Signering NordbohusSignering av kontrakt for Digital Byggeplass i Nordbohus. Administrerende direktør i Acando, Sven Ivar Mørch (t.v) og styreformann i Nordbohus AS, Jan Henning Kleiv (t.h).

  Om Nordbohus

  Nordbohus består av Nordbohuskontorer fordelt over hele Norge, og et kjedekontor i Trondheim. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vi er Norges femte største boligleverandør, og tilbyr boligområder med ulike boligtyper, eneboliger og tomannsboliger.

  Pressekontakt Nordbohus:

  Nordbohus AS, hovedkontoret
  Stian René Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef
  Telefon: 924 44 056
  E-post: stian.moursund@nordbohus.no

  Ta kontakt med:

  Marianne Røgeberg marianne.rogeberg@acando.no +47 902 60 813