Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Gull hos Microsoft!

  29. mars 2017

  Acando har den siste tiden blitt Microsoft Gold Partner på «Collaboration and Content» og “Small and Midmarket Cloud Solutions”.

  Collaboration and content

  Acando befester sin posisjon som en av de ledende leverandørene på Office365, SharePoint Online og SharePoint Server gjennom gullstatus på "Collaboration and content". De senere år har Acando levert samhandlingsløsninger basert på Microsoft SharePoint til blant annet Orkla, BDO, Trønderenergi og Vard. Mange av leveransene baserer seg på Acando Collaboration Platform (ACP) som er en ferdig løsning som gir kundene en fleksibel digital arbeidsplass. ACP er en samhandlingsplattform basert på SharePoint og Office 365 og kan tilpasses alle typer virksomhetsbehov ved hjelp av den nyeste teknologien. Les mer her!

  Small and midmarket cloud solutions

  Ved å oppnå gullstatus på "Small and Midmarket Cloud Solutions" beviser Acando at vi er en ledende leverandør av Office 365 til SMB-markedet i Norge. Vi har løftet mange selskaper over fra tradisjonell lokal infrastruktur og over til sky-basert infrastruktur, der alle tjenester alltid er tilgjengelige. Acando har mange års erfaring med å hjelpe våre kunder opp i Microsoft-skyen. Mange av våre skyleveranser inkluderer også en full digital arbeidsplass- leveranse som gjør at kundene får skreddersydd samhandling, dokumenthåndtering og publisering. Les mer her.

  Vi er stolte av å få status som Microsoft Gold Partner, og ser frem til å hjelpe enda flere kunder opp i skyen og bistå med effektive og brukervennlige samhandlingsløsninger.Microsoft gold partner

   

  Ta kontakt med:

  Marianne Røgeberg marianne.rogeberg@acando.no +47 902 60 813