Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Acando er kåret til årets Innovasjonspartner av Microsoft

  1. mars 2019

  Torsdag 28. februar utnevnte Microsoft Norge årets partnere 2018 i 10 ulike kategorier. Microsoft har mer enn 1700 partnere som bistår private og offentlig bedrifter med å innovere med teknologi. Acando gikk av med prisen «Årets Innovasjonspartner».

  Årets Innovasjonspartner 2018
  «Microsoft er et partnerdrevet selskap og vi er avhengig av gode partnere som driver frem innovasjon og digital transformasjon hos norske virksomheter. Deres suksess er vår suksess. Derfor ønsker vi å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd. Vi gratulerer Acando med prisen som årets innovasjonspartner 2018», forteller Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge.

  Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge

  Juryens begrunnelse for «Årets Innovasjonspartner»

  Norge står overfor store utfordringer som teknologi kan bidra til å løse. Innovasjon handler om å forløse muligheter. Teknologi skaper muligheter, men det er mennesker som må velge å tenke nytt. Utfordre. Ta ledelse. Vise mot. Med Innovasjonspartnerprisen ønsker Microsoft å hedre nettopp dette.

  Acando viser enorm faglig kompetanse og tverrfaglig styrke fra strategi, brukeropplevelse, tjenestedesign til dyp teknisk implementeringskompetanse. Acando har ikke bare levert innovative og imponerende kundeprosjekter hvor man har utnyttet teknologi på en ny måte, men også tatt i bruk de aller siste innovasjoner i plattformen og konkretisert løsninger for kunder. Gjennom etableringen av en innovasjonslab har de dessuten gitt kunder en arena og en mulighet til å lære, å bli inspirert og til å utfordre egne mulighetsrom. Et større antall selskaper har allerede vært igjennom innovasjonsworkshops i deres Acando-Lab.

  «Det er en stor glede at Acando er kårets til «Årets Innovasjonspartner» av Microsoft. Vi har over flere år bygget stor kompetanse innen det å utnytte data på nye og innovative måter for å løse kundens utfordringer. Acando har levert og jobber med flere prosjekter, Proof of Consepts, demonstratorer og innovasjonsprosesser med startups og noen av Norges største virksomheter som har behov for datadrevet og teknologidrevet innovasjon. Vi har også investert tungt i å presentere og utvikle spennende prosjekter med Microsoft teknologi i våre innovasjons labber. Dette sammen med utstrakt bruk av design thinking, design sprints og leveranser som kombinerer vår unike leveranseevne fra design av det fysiske produkt til mekanikk, elektronikk og robotikk til embedded programmering og AI/maskinlæring. Vi har et tett samarbeid med Microsoft og gleder oss til å fortsette og levere innovative løsninger til våre kunder», sier Sven Ivar Mørch, administrerende direktør i Acando.

  Årets Innovasjonspartner 2018 med Microsoft

  Vil du vite mer?

  Marianne Røgeberg marianne.rogeberg@acando.no +47 902 60 813