Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Acando starter itch.design i Norge

  08. mars 2017

  1. mars startet Eirik Norman Hansen i Acando for å lede den nye satsningen itch.design i Norge. 

  Itch er et digitalt design- og innovasjonsbyrå som ble startet av Acando i februar 2016 med kontor i Stockholm. Med utgangspunkt i brukeren og ny teknologi, arbeider Itch med alt i fra rådgivning og tjenestedesign, til prototyper og visualisering. Nå starter Acando også opp Itch i Norge.

  «Vi er meget fornøyde med å få Eirik med på laget. Han har et stort engasjement og lang erfaring som våre kunder vil nyte godt av. Kombinasjonen av hans inngående forretningsforståelse, samt kunnskap om strategi, design, brukeropplevelser, web og kommunikasjon, gjør at Eirik er en person som passer meget godt til å bygge opp Itch i Norge», sier Sven Ivar Mørch, Administrerende direktør i Acando Norge.

  Eirik Norman Hansen kommer fra stillingen som Markedsdirektør i Creuna, hvor han har vært de siste 11 årene. Eirik har både jobbet på kundesiden og i byrå, og har over 20 års erfaring fra bransjen.

  "Jeg er utrolig klar for å ta fatt på denne fantastiske oppgaven, og ser frem til en spennende og utfordrende reise i tiden som kommer”, sier Eirik Norman Hansen.

  Ta kontakt med:

  Marianne Røgeberg marianne.rogeberg@acando.no +47 902 60 813