Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Acando har kjøpt 51% av aksjene i Agree2

  15. august 2018

  Acando Norge, har kjøpt 51 % av aksjene i selskapet Agree2. Agree2 vil operere som et eget merkenavn i Acando konsernet.

  Spesialister på prosessoptimalisering og RPA

  Agree2 et rådgivingsselskap innen prosessoptimalisering og digitalisering, samt leverandør av Robotic Process Automation (RPA). Agree2 bistår sine kunder med analyse og redesign av eksisterende prosesser med sterkt fokus på effektivitet, verdikjede og gevinstrealisering. Som et ledd i arbeidet med å optimalisere prosessene, tilbyr Agree2 også automatisering ved hjelp av software roboter (RPA) for ytterligere å kunne redusere kost, øke produktiviteten og forbedre kvaliteten.

  Selskapet består av fem seniorkonsulenter med mange års erfaring innen strategisk ledelse, prosjektledelse, endringsledelse og porteføljestyring. Med fartstid både fra privat og offentlig sektor, har konsulentene brukt sin erfaring og kompetanse til å hjelpe kunder innen en rekke ulike bransjer til å utnytte sin kapasitet bedre.

  «Det er med stor glede vi ønsker Agree2 velkommen som en del av Acando gruppen. Ved kjøp av 51 % av aksjene i Agree2 styrker vi vår samlede kompetanse rundt prosessforbedring og automatisering. Acando har i mange år jobbet med store og avanserte CRM, ERP og saksbehandlingssystemer. Ved at vi nå kan tilby løsninger og kompetanse rundt RPA, i tillegg til å fokusere på prosessforbedring og gevinstrealisering, gjør at våre kunder kan redusere kostnadene, skape økt produktivitet, forretningsverdi og kundetilfredshet», sier administrerende direktør i Acando Norge, Sven Ivar Mørch.

  Hva er Robotic Process Automation (RPA)?

  RPA er en sofistikert programvare som automatiserer regelbaserte prosesser og arbeidsoppgaver slik at de ansatte kan få frigitt mer tid til mer verdiskapende arbeid og kompliserte oppgaver. Den store forskjellen fra tradisjonell automatisering er at det ikke handler om implementering av en ny programvare, men om en digital medarbeider som kan jobbe i eksisterende systemer på lik linje som en ansatt jobber i systemene. Det kreves derfor ingen endringer og større investeringer på eksisterende systemer, det er ikke nødvendig med kompliserte systemintegrasjoner. Dette betyr i praksis at virksomheten kan oppnå positive effekter betydelig raskere enn ved anskaffelse av mer tradisjonelle løsninger.

  Vil du vite mer?

  Marianne Røgeberg marianne.rogeberg@acando.no +47 902 60 813