Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Acando er nå en del av CGI

  24. april 2019

  16. april ble det kunngjort at CGI har ervervet over 90 % av Acando-aksjenen og vi er nå en del av CGI.

  CGI har kunngjort ferdigstillelse av det tidligere annonserte oppkjøpstilbudet fra det heleide datterselskapet CGI Nordic Holdings Limited, på Acando AB. Tilbudet er akseptert av aksjonærer som utgjør ca. 94,3% av de stemmeberettigede aksjer. Alle nødvendige regulatoriske godkjennelser for gjennomføring av oppkjøpet er innhentet, og alle øvrige betingelser i tilbudet er oppfylt, og CGI har besluttet å gjennomføre oppkjøpet. Oppkjøpet av Acando tilfører CGI mer enn 2100 høyt kvalifiserte konsulenter fra fem land i Nord-Europa, særlig i de store metromarkedene i Stockholm, Oslo og Hamburg.

  Acando is now part of CGI

  Med strategisk rådgivning, systemintegrasjon og innovative brukerorienterte digitaliseringstjenester, vil Acando utfylle CGIs globale tilstedeværelse og kompetanse på tvers av industrisektorer, inkludert produksjon, detaljhandel og offentlig forvaltning.

  «Vi ser frem til å ønske Acando-konsulenter velkommen som CGI-medlemmer,» sa George D. Schindler, president og administrerende direktør. «Acandos tilnærming til forretningsrådgivning, brukeropplevelser og digital innovasjon vil styrke CGIs tjenestetilbud og kompetanse til fordel for våre kunder.»

  «Acando passer svært godt inn i CGI med fageksperter som er innovative problemløsere, har pålitelige kundeforhold og god kundetilfredshet», sier Heikki Nikku, president for CGIs nordeuropeiske virksomhet. «Vi ser frem til å skape nye forretningsmuligheter som et samlet team av dyktige innovatører med lidenskap for å levere høy kvalitet.»

  Med dette oppkjøpet har CGI nå mer enn 10 000 konsulenter i Nord-Europa og 4 000 konsulenter i Tyskland. Med en dypt forankret forpliktelse av å være best i IT-bransjen, er CGI en markedsleder innen leveranse av IT- og forretningskonsulentjenester, løsninger og outsourcing.

  Om CGI
  CGI er grunnlagt i 1976, og er blant de største uavhengige IT- og forretningskonsulentfirmaene i verden. Med over 77 000 konsulenter over hele verden, leverer CGI en ende-til-ende portefølje av tjenester, fra IT og forretningsrådgivning til systemintegrasjon, outsourcing-tjenester og egenutviklede løsninger. CGI arbeider tett med sine kunder gjennom lokal tilstedeværelse, komplementert av et globalt leveransenettverk og hjelper våre kunder med digital transformasjon og oppnå resultater. CGI har en årlig omsetning på 11,5 milliarder canadiske dollar, og er børsnotert TSX (GIB.A) og NYSE (GIB). Se mer på www.cgi.com.

  Vil du vite mer?

  Marianne Røgeberg marianne.rogeberg@acando.no +47 902 60 813