Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Teknisk Team Lead Azure BI til September BI

  Oslo

  I September BI jobber vi med Retail Business Intelligence, og har suksess som leverandør av Business Intelligence-løsninger til handelsbedrifter. Vi er stolte av å ha mange av Skandinavias mest kjente detaljhandelskjeder på vår kundeliste. September BI har ambisjoner om å være en betydelig aktør innen retail BI i Norden, samt gjøre vår programvare Seebrite til den beste operasjonelle BI-klienten innen retail. I 2018 ble September BI en del av Acando Norge AS, og sammen skal vi bistå Retail-bransjen gjennom den digitale disrupsjonen de står overfor de neste årene. Nå søker vi deg som ønsker å bli med på reisen, samt å bygge organisasjonen for framtidig vekst.

   

  Om rollen: 

  Som teknisk Team Lead vil du være løsningsarkitekt i prosjekter hos store handelsbedrifter, samt ha fagansvar og lede et team med dyktige ressurser. Etablering av nye løsninger i Azure med datalast, datamodellering, data lakes og tilrettelegging for analytics og generell bruk av data med SSAS tabular er sentrale oppgaver.  Dette er jobben for deg som ønsker å jobbe med utvikling av skybaserte analyseløsninger for kunder med Microsoft sine verktøy.

   

  Hvorfor jobbe hos oss?

  Vi tilbyr deg en fast stilling i en hektisk bransje preget av både innovasjon og konkurranse. Som medarbeider hos oss vil du sitte i fine lokaler på Lysaker Torg rett utenfor Oslo, og du vil ta del i et fleksibelt og uformelt arbeidsmiljø med inspirerte og motiverte kolleger. Vi har et faglig sterkt miljø bestående av erfarne medarbeidere med spisskompetanse innen teknologi, og med solid erfaring fra praktisk implementering. Som en del av Acando Group vil du også bli en del av en større gruppe i vekst, og som ligger langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi konkurransedyktig lønn, bonusordning, samt gode pensjons- og forsikringsavtaler.

   

  Ønsket erfaring og kompetanse:

  • Minimum 5 års erfaring innen området, inkludert Azure BI – Power BI utvikling/arkitektur
  • Erfaring med leveranser av BI- og ERP-løsninger, hos kunde eller leverandør
  • Interesse for teknologi og forståelse for det forretningsmessige
  • Du liker å jobbe med store og komplekse løsninger hos kunder som er engasjerte og kunnskapsrike

  Som person har du god forretningsforståelse og et ønske om å bidra til utvikling av våre kunder. Du er en relasjonsbygger som har gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk. Du trives med å jobbe med store og komplekse løsninger hos engasjerte og kunnskapsrike kunder. Videre ser vi for oss at du er teamorientert, og ønsker å bidra aktivt til kunnskapsdeling.

   

  Høres dette spennende ut?

  Meld interesse eller søk stillingen via søknadslink. Søknader behandles fortløpende. Ønsker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Øyvind Stige, CEO i September BI, på tlf. 958 24 430, eller Recruitment Lead Acando, Daniel Horn, på tlf. 906 24 062. 

  Søk