Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Team lead til BI & Insight

  Oslo

  Vi søker ny Team lead til BI & Insight

  Acando sin visjon er å skape «a more capable world». Vårt arbeid er drevet av teknologi, men alltid med brukeren og den virkelige verden i fokus. Det har skjedd mye spennende det siste året, og Acando har nå blitt en gruppe med tilhørende datterselskaper som gir et unikt tjeneste- og leveransespekter. Videre er vi stolte av å være Microsoft-partner, og for å ha utviklet et tungt kompetansemiljø innen skybaserte løsningsleveranser. Dette er et forretningsområde vi skal bygge videre på i tiden framover, og søker i den forbindelse en ny inspirerende Team Lead som ønsker å være i en kombinert rolle som trusted advisor hos kunden og lede en gruppe dyktige Business Intelligence- og innsikts-konsulenter.  

  For å kunne satse må du vite hva du skal fokusere på!

  I Acando har vi et dedikert team som sørger for å bidra til at våre kunder får intern og ekstern innsikt. Vi er gode på å analysere og beskrive hvilken innvirkning ulike tekniske gjennombrudd kan ha på våre kunder, og gi råd til hvordan de kan møte disse endringene på best mulig måte. Acando legger sin stolthet i å utvikle og levere tjenester som gir våre kunder økt forretningsverdi.  

  Muligheter for personlig og faglig utvikling

  Acando tilbyr rett person muligheten til å utvikle sine lederegenskaper, samt å bli utfordret med spennende arbeidsoppgaver. Du vil være en inspirerende lederaspirant for avdelingens konsulenter, og ha både fag- og personalansvar for disse. Du vil samtidig jobbe i tett samarbeid med våre kunder for å designe, utvikle og kvalitetssikre tekniske løsninger som dekker deres behov. Ved behov vil du bistå salgsressursene med utforming av tilbudsbesvarelser, samt å delta i kundemøter. For at avdelingen skal vokse videre vil du også få primæransvar for rekrutteringen av nye ressurser til avdelingen, med bistand fra avdelingsledere, rekrutteringsfunksjonen og eksterne rekrutteringspartnere.  

  Vi gjør hverandre gode! 

  Hos oss vil du bli en del av et sosialt og uformelt arbeidsmiljø, men med faget i sentrum. Våre konsulenter har lang erfaring og kompetanse innen ulike felt, og deler gjerne dette med deg via interne kurs eller andre faglige arrangementer hos oss. Kultur og samhold dyrker vi gjennom bl.a. interne arrangementer - med både sosialt og faglig innhold. Gjennom året arrangeres det også fjellturer, Hackatons, idrettslag, lønningstreff med mer. 

  Ønsket kompetanse:

  Vi ser for oss at vår nye Team Lead har høyere teknisk eller merkantil utdanning, og kan vise til gode resultater. Du har erfaring fra konsulentvirksomhet eller tilsvarende rådgivende stillinger, i tillegg til at du har god kommersiell og teknisk forståelse. Du har stort engasjement for digital transformasjon, og har erfaring fra BI/Insight-området og inn mot Analytics med relevant teknologi, bl.a. Microsoft-plattformen. Da du vil arbeide med kunder i privat og offentlig sektor er det en forutsetning at du har gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig. Tilslutt er det en fordel om du har noe relevant ledererfaring av kompetansemedarbeidere eller innen prosjektledelse, men dette er ikke et krav.  

   

  Acando Group imøteser henvendelser som kan lede til en konfidensiell, uformell samtale om stillingen. Søker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Recruitment Lead, Daniel Horn på tlf. 906 24 062 eller e-post: daniel.horn@acando.no, eller Divisjonsdirektør Digital, Snorre Meland på tlf. 928 44 993 eller e-post: snorre.meland@acando.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

  Søk