Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Talent Acqusition Researcher

  Oslo

  Acando er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor. Nylig ble vi en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap. Sammen med CGI utgjør vi nærmere 870 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Sarpsborg, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. 


  Er du vår nye Talent Acqusition Researcher?

  Som medarbeider i CGI blir du en del av et globalt konsern og verdens fremste IT-konsulentselskaper. Med CGI sine ambisjoner om videre vekst har vi nå behov for en dedikert Talent Acqusition Researcher som kan identifisere aktuelle kandidater, bygge relasjoner og profilere CGI som en attraktiv arbeidsgiver. Hos oss får du en sentral rolle innen rekruttering og Employer Branding. Du blir del av et HR-team bestående av 8 personer og vil ha base midt i Oslo Sentrum.

  Vi kan tilby deg en viktig rolle i et selskap i vekst, og muligheten til å arbeide med rekruttering i et sterkt fagmiljø innen moderne teknologi og digitale transformasjoner. Vi er opptatt at våre ansatte trives og får handlingsrom for å utfolde seg både faglig og personlig. Vi ser også for oss at du som vår nye Talent Acqusition Researcher har mulighet til å utvikle rollen på sikt. Dette gjør vi gjennom fagkvelder, interne og eksterne kurs og sertifiseringer, men også gjennom sosiale arrangementer; KickOffs, bedriftsidrettslag, årlige hytteturer, lønningspils med mer. Sist, men ikke minst, kan vi tilby rett kandidat et sentralt arbeidssted med kort avstand til kollektiv transport, konkurransedyktig lønn, samt en god forsikrings- og pensjonspakke. I tillegg får du muligheten til å bygge framtiden for CGI, både gjennom ditt bidrag i rollen, men også som potensiell medeier i selskapet gjennom vår unike aksjespareplan. 


  Hva blir dine ansvars- og arbeidsoppgaver?

  • Den primære oppgaven for denne rollen vil omfatte søk og kontaktarbeid ut i markedet for å finne og attrahere kandidater og talenter som kan passe CGI sine behov og målsetninger. 
  • Tett samarbeid med rekrutterende ledere og HR-teamet for å kartlegge behov og utarbeide stillingsbeskrivelser og kravspesifikasjoner.
  • Foreta analyser av virksomheter og konkurrerende miljøer som er interessante for CGI, samt holde deg oppdatert på markedet, næringsliv og samfunnsliv for øvrig.
  • Utarbeide gode stillingsannonser i samarbeid med rekrutteringsteam og rekrutterende leder.
  • Samarbeide med markedsavdelingen i forbindelse med Employer Branding og andre rekrutteringsaktiviteter.
  • Koordinere og følge opp prosesser fra og med innledende intervjuer med aktuelle kandidater.
  • Delta i innledende intervjuer for å sørge for at du holder deg oppdatert på organisasjonens behov og arbeid.
  • Være med på å videreutvikle HR-avdelingen, herunder prosesser og metodikk. 
  • Delta på ulike arrangementer hvor rekruttering og Employer Branding er i fokus.


  Ønsket profil kjenner seg igjen i følgende punkter:

  • Nyutdannet med en mastergrad innen økonomi/HR/salg/IT. Alternativt har du en bachelorgrad med noen års erfaring fra relevant arbeid innen rekruttering eller salg.
  • Du er ikke redd for oppsøkende kontaktarbeid og å bygge relasjon; telefon, mail og fysiske møter.
  • Interesse for teknologi og næringsliv, og et ønske om å lære mer innen faget. I tillegg har du interesse for forretning og å bli kjent med andre mennesker.
  • Kjennskap til rekrutteringsplattformer og sosiale medier, eksempelvis LinkedIn.

  Vi har ingen krav til arbeidserfaring, men vil vektlegge personlig egnethet i vurderingen av kandidater til denne rollen. Det vi er opptatt av er at du som person er selvgående, strukturert og resultatorientert. Samtidig evner du å sette deg inn i og forstå kompleks informasjon og problemstillinger. Det er en forutsetning at du har gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk, og evner å tilpasse seg mottakeren. Dette fordi du i denne rollen vil måtte kommunisere til ulike typer mennesker, samt sørge for at budskapet fremstilles på en tydelig måte.


  Er du klar til å bidra til å bygge CGI videre sammen med oss?

  Søknadsfrist er 18.august, men søknader behandles fortløpende. 

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt Recruitment Lead Daniel Horn
  daniel.horn@acando.no eller via telefon 906 24 062

  Søk