Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Sommerjobben som bygger relevant erfaring!

  Oslo

  CGI søker sommerstudenter til Trondheim og Oslo!

  Som sommerstudent hos oss vil du få prøve deg i rollen som konsulent. Du vil jobbe på et ekte prosjekt for en reell kunde. Du vil være en del av tverrfaglige team bestående av erfarne konsulenter og andre sommerstudenter, som med hjelp av smidig utviklingsmetodikk løser ekte problemer for våre kunder. Du vil få tett oppfølging, samtidig som du har stor påvirkningskraft på hvordan løsningen blir. Du vil også bli invitert til å være med på våre faglige og sosiale arrangement både før og i løpet av sommeren.

  Om CGI

  CGI ble grunnlagt i 1976, og er blant de største uavhengige IT- og forretningskonsulentfirmaene i verden. CGI består av over 77 000 konsulenter fordelt på over 400 lokasjoner i over 40 land. I mars 2019 kjøpte CGI selskapet Acando AS og til sammen har vi nå over 900 ansatte fordelt på 7 lokasjoner i Norge. Blant annet i Oslo, Stavanger, Bergen, Molde og Trondheim. Til sammen blir vi et av de ledende it- og managementselskapene i Norge, med en av de bredeste tjenestetilbudene med fagområder som strekker seg fra robotikk og produktdesign, via programmering og Artificial Intelligence til Management Consulting.

  CGI har et sterkt faglig fokus og er opptatt av å utvikle sine ansatte, samt å jobbe med ny og moderne teknologi. Vi har prosjekter i alle deler av utviklingsstacken, så som sommerstudent hos oss har du mulighet til å jobbe både med Frontend- og Backend-teknologi. På Frontend-siden jobber vi for tiden mye med JavaScript-rammeverk som f.eks. React og Redux, og på Backend går det mest i .NET Core, Java og Python.  

  Sommerprosjektet i Oslo, 2019

  I årets sommerprosjekt fikk studentene i Oslo i oppgave å lage et 360-graders kundebilde for Bertel O. Steen. Målet med prosjektet var at brukerne skulle kunne logge på ett sted for å se all kommunikasjon og alle aksjoner mot kunden. Dette skulle gi Bertel O. Steen et totalbilde av kunden og på sikt gi bedre innsikt i kundemassen.

  Studentene lagde en egen applikasjon i PowerApps fra Microsoft og benyttet også custom connectors og egendefinerte O-Data spørringer, med god hjelp fra Postman for å definere API-et. De utnyttet også CanvasApps sin sømløse integrasjon med Power BI for å kunne gi innsikt i kundemassen. Dette ga dem mulighet til å kunne sette opp interessante rapporter som skaper verdi for kunden. Sommerprosjektet har resultert i en fullverdig applikasjon som Bertel O. Steen både skal bruke og videreutvikle.

  Hvem er vi ute etter?

  Vi søker masterstudenter innen datateknologi, informatikk eller tilsvarende til en utfordrende, lærerik og sosial sommer hos oss! Vi søker sommerstudenter til våre kontorer i Trondheim og Oslo, og arbeidstid er fra uke 25 til og med 32. Det vil også bli gitt to ukers ferie i løpet av perioden.

  I søknadsprosessen legger vi både vekt på faglige og sosiale ferdigheter. Det er viktig for oss at du trives i teamet du skal jobbe sammen med.

  Er dette noe for deg?

  Søk her og legg ved karakterutskrift, CV og søknad! Søknadsfristen er 1.oktober.

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt Rekrutteringsansvarlig for sommerjobb Kristine Hoddevik
  kristine.hoddevik@acando.no eller via telefon

  Søk