Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Seniorkonsulenter Microsoft BI til September BI

  Oslo

  I September BI jobber vi med Retail Business Intelligence, og har suksess som leverandør av Business Intelligence-løsninger til handelsbedrifter. Vi er stolte av å ha mange av Skandinavias mest kjente detaljhandelskjeder på vår kundeliste. September BI har ambisjoner om å være en betydelig aktør innen retail BI i Norden, samt gjøre vår programvare Seebrite til den beste operasjonelle BI-klienten innen retail. I 2018 ble September BI en del av Acando Norge AS, og sammen skal vi bistå Retail-bransjen gjennom den digitale disrupsjonen de står overfor de neste årene. Nå søker vi deg som ønsker å bli med på reisen, samt å bygge organisasjonen for framtidig vekst. 

   

  Om rollen: 

  I rollen som seniorkonsulent vil du jobbe tett i samarbeid med våre kunder i utviklingen av analyseløsninger. Våre løsninger er basert på Microsoft sine verktøy, og omfatter forretningsregler og foredling av data, i tillegg til brukergrensesnitt mot ulike roller hos våre kunder. Rollen vil ha utstrakt kundedialog, derfor er det viktig at du både har interesse og forståelse for det forretningsmessige hos kunden.

   

  Hvorfor jobbe hos oss?

  Vi tilbyr deg en fast stilling i en hektisk bransje preget av både innovasjon og konkurranse. Som medarbeider hos oss vil du sitte i fine lokaler på Lysaker Torg rett utenfor Oslo, og du vil ta del i et fleksibelt og uformelt arbeidsmiljø med inspirerte og motiverte kolleger. Vi har et faglig sterkt miljø bestående av erfarne medarbeidere med spisskompetanse innen teknologi, og med solid erfaring fra praktisk implementering. Som en del av Acando Group vil du også bli en del av en større gruppe i vekst, og som ligger langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi konkurransedyktig lønn, bonusordning, samt gode pensjons- og forsikringsavtaler.

   

  Ønsket kompetanse og erfaring:

  • Du har minimum 5 års erfaring med Microsoft BI-verktøy, herunder SQL, SSAS og Azure BI
  • Du har erfaring med leveranser av ERP- eller BI-løsninger, enten hos kunde eller leverandør

  Som person har du god forretningsforståelse og et ønske om å bidra til utvikling av våre kunder. Du er en relasjonsbygger som har gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk. Du trives med varierte oppgaver, å jobbe i team sammen med dyktige kolleger, og bidra aktivt til kunnskapsdeling.

   

  Høres dette spennende ut?

  Meld interesse eller søk stillingen via søknadslink. Søknader behandles fortløpende. Ønsker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Øyvind Stige, CEO i September BI, på tlf. 958 24 430, eller Recruitment Lead Acando, Daniel Horn, på tlf. 906 24 062.

  Søk