Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Senior integrasjonsutvikler til September BI

  Oslo

  September BI er et datterselskap i CGI/Acando, og leverer beslutningsstøtte og verktøy for kjededrift. Vi er stolte av å ha flere av Skandinavias mest kjente detaljhandelskjeder på vår kundeliste. I September BI har vi ambisjoner om å være en betydelig aktør innen retail BI i Norden, samt gjøre vår programvare Seebrite til den beste operasjonelle BI-klienten innen retail. Våre løsninger bygger på Microsoft sin Business Intelligence-plattform, med Azure SQL/DWH, Analysis Services og Power BI som sentrale verktøy. Vår ambisjon er å bistå Retail-bransjen med verktøy og tjenester som bidrar til digitalisering, vekst og lønnsomhet i hele verdikjeden og i alle kanaler.

  Nå søker vi deg som ønsker å bli med på reisen!

   

  Senior integrasjonsutvikler (datavarehusutvikling)

  I rollen som senior integrasjonsutvikling vil du jobbe med kartlegging av kilder, utvikling av integrasjoner og dataplattform for kunder innen Retail, e-handel og distribusjon. Våre løsninger omfatter hele verdikjeden til våre kunder. Kildesystemer er ofte ERP, PIM, WMS, POS og e-handelsløsninger med fler. I rollen vil du også få muligheten til å opparbeide deg unik kunnskap om kundens forretningsdrift og deres IT-løsninger.

   

  Hvorfor jobbe hos oss?

  Vi tilbyr deg en spennende stilling i en hektisk bransje preget av både innovasjon og konkurranse. Som medarbeider hos oss vil du sitte i fine lokaler i Tordenskioldsgate, midt i Oslo sentrum, og du vil ta del i et fleksibelt og uformelt arbeidsmiljø med inspirerte og motiverte kolleger. Vi har et faglig sterkt miljø bestående av erfarne medarbeidere med spisskompetanse innen teknologi, og med solid erfaring fra praktisk implementering. Som en del av CGI/Acando vil du også bli en del av en større gruppe i vekst, og som ligger langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi konkurransedyktig lønn, bonusordning, samt gode pensjons- og forsikringsavtaler.

   

  Ønsket kompetanse og erfaring: 

  • Minimum bachelorgrad innen IT/teknologi eller tilsvarende.
  • Minimum 3 års arbeidserfaring som utvikler av integrasjoner og dataplattform/datavarehus.
  • Erfaring med leveranser av ERP- eller BI-løsninger, hos kunde eller leverandør.
  • Generell kunnskap om databaser.
  • Kompetanse på Microsoft sine verktøy, eksempelvis Azure SQL/SQL, og/eller Visual Studio.

  Som person har du god forretningsforståelse og et ønske om å bidra til utvikling av våre kunder. Du er en relasjonsbygger som har gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk. Du trives med varierte oppgaver, å jobbe i team sammen med dyktige kolleger, og bidra aktivt til kunnskapsdeling.

   

  Høres dette ut som noe for deg?

  Meld interesse eller søk stillingen via søknadslink. Søknader behandles fortløpende. Ønsker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Øyvind Stige, CEO i September BI, på tlf. 958 24 430, eller Talent Acquisition Specialist, Marthe Skogly, på tlf. 452 36 831.

   

  Søk