Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Senior CRM-konsulent

  Oslo

   Vi søker engasjerte CRM-konsulenter

  I Acando har vi som mål å hjelpe våre kunder til å bli i bedre rustet til å håndtere kundeinteraksjon, bygge kundelojalitet, samt øke salget og lønnsomheten i virksomheten. Ved hjelp av automatisert markedsføring, datadrevet kundeinnsikt, IoT og CRM, sørger vi for relevante og engasjerende dialoger gjennom den digitale kundereisen. Vi åpner for å vri forretningsmodellen fra produkt og enkeltsalg, til mer langsiktige og lønnsomme kundeforhold som vil øke våre kunders konkurransekraft opp mot globale aktører. Stikkord er RPA, analytics, IoT og samhandling. Acando Norge bygger nå videre på Dynamics 365-satsningen, og søker flere «gründerspirer» som vil bidra til et innovativt fagområde i vekst. 

   

  Om rollen:

  Avdelingen utvider nå sitt kjerneteam bestående av rådgivere og tekniske konsulenter for å realisere framtidens CRM-løsninger. Som CRM-konsulent vil du delta i spennende prosjekter med fokus på rådgivning, analyse, design, utvikling og kvalitetssikring av CRM-løsninger, primært på Microsoft-plattformen. I rollen vil du måtte sette deg inn i og forstå kundens utfordringer, og levere innovative tekniske løsninger som medfører økt forretningsverdi. Dette krever at du sikrer en helhetlig brukeropplevelse på tvers av plattformer og kanaler. Som konsulent hos oss vil du jobbe i agile team med både kunder og kolleger.

   

  Hvem vi søker:

  Vi søker deg med høyere teknisk eller økonomisk utdannelse. Du har minimum tre års erfaring som CRM-konsulent med dokumenterte resultater. Videre er det ønskelig at du har praktisk erfaring med CRM, fortrinnsvis på Dynamics 365-plattformen, gjerne kombinert med fagområder som eksempelvis analytics/BI, maskinlæring, IoT, RPA og/eller samhandling. Vår nye CRM-konsulent har stor interesse for faget, og et ønske om å videreutvikle sin kompetanse. Du er en lagspiller med gode kommunikasjonsevner, og ser verdien av kunnskapsdeling internt og eksternt. Du drives av å se resultater, samt å bidra til verdiskapning for dine kunder.

   

  Vi tilbyr: 

  Acando kan tilby deg en utfordrende og viktig rolle i et selskap i vekst, og som er langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet gjennom områder som AI, IoT, Robotics, virksomhetsarkitektur og digital transformasjon. Acando Group er et solid selskap, og vinner stadig nytt terreng både faglig og markedsmessig. Du vil inngå i en avdeling i stor vekst, et sosialt og sterkt fagmiljø med fokus på kunnskapsdeling, og spennende kundeportefølje med flere spennende prosjekter. Hos oss vil rette vedkommende få muligheten til å bidra markant til samfunnsutvikling som Norge er avhengig av når det gjelder framtidens arbeidsliv, helse, sikkerhet, samferdsel og effektiv forvaltning av fellesskapets penger. 

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt Recruitment Lead Daniel Horn
  daniel.horn@acando.no eller via telefon 906 24 062

  Søk