Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  RPA-utvikler til Agree2

  Oslo

  Agree2 er et rådgivingsselskap innen prosessoptimalisering og digitalisering, og sitter i kontorer sammen med Acando i Tordenskioldsgate. Ved å kombinere egne erfaringer med kundens kunnskap, ønsker Agree2 å være en etterspurt partner i å skape varig endring og økt verdiskapning. Agree2 er et bransjeuavhengig selskap med spesialkompetanse innen den finansielle verdikjeden. I 2018 ble Agree2 en del av Acando Gruppen.

   

  Agree2 søker ny Robotic Process Automation (RPA)-konsulent 

  På bakgrunn av økt etterspørsel av våre konsulenter, og samarbeid med spennende kunder på ulike prosjekter, søker vi ny RPA-konsulent som ønsker å bidra til teamet hos Agree2. Agree2 har utviklet et godt renommé som spesialister på RPA, og selskapet har store ambisjoner om å videreutvikle dette. Vi leverer reell verdiskapning for sine kunder. I kombinasjon med prosessforbedring tilbyr selskapet automatisering ved hjelp av software-roboter for å kunne hjelpe sine kunder med effektivitet hvor det er mulig og hensiktsmessig.

   

  Om rollen: 

  I rollen som RPA-konsulent vil du bli en del av et godt fagmiljø bestående av erfarne konsulenter. Oppgavene inkluderer teknisk rådgivning og videreutvikling innen fagområdet, samt å bidra til økt leveranseevne for avdelingen RPA-implementation. Som konsulent hos oss vil du få muligheten til å arbeide tett sammen med anerkjente kunder i både privat og offentlig sektor. Sammen med eget team, og våre kunder, vil du utføre analyser og design for implementering av RPA.

   

  Hvem vi søker: 

  Vår nye RPA-konsulent har høyere utdannelse innen informatikk/IT/teknologi. Du har teknisk kompetanse, og har gjerne erfaring som konsulent. I tillegg har du erfaring til ett eller flere objektorienterte programmeringsspråk, gjerne innen C#, Java, VB.NET eller tilsvarende. Erfaring med UiPath er også en fordel. Det er ønskelig at du har erfaring med prosessoptimalisering og digitalisering, men dette er ikke et absolutt krav. På bakgrunn av tett dialog med team og våre kunder er det en forutsetning at du har god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk.

   

  Vi tilbyr: 

  Agree2 kan tilby deg en utfordrende og strategisk viktig rolle i et selskap i vekst med flere spennende prosjekter for den ansatte. Du blir en del av et sosialt arbeidsmiljø og et selskap med et unikt tjenestespekter og rike fagmiljøer, hvor fokus på både personlig og faglig utvikling står sentralt. 

   

  Agree2 imøteser henvendelser som kan lede til en konfidensiell, uformell samtale om stillingen. Søker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Managing Director i Agree2, Terje Fladseth på tlf. 970 07 103 eller e-post: terje.fladseth@agree2.no, eller Talent Acquisition Specialist i Acando, Marthe Skogly på tlf. 452 36 831 eller e-post: marthe.skogly@acando.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

  Søk