Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Prosjektleder

  Trondheim

  Acando er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor. Nylig ble vi en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap. Sammen med CGI utgjør vi nærmere 870 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Sarpsborg, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. 


  Acando
   Trondheim søker flere dyktige prosjektledere
   

  Vi har et godt fotfeste i det trønderske markedet, og gjennom tiden har vi knyttet flere sterke bånd til flere spennende selskap innenfor offentlig og privat sektor. Vi leverer tjenester til et bredt spekter av teknologifokuserte kunderog et komplett tjenestetilbud av løsningsleveranser innen design, utvikling og test. Vi tilbyr også rådgivning og prosjektledelse relatert til dette. Vi legger vår stolthet i å utvikle og levere tjenester som gir våre kunder økt forretningsverdi. På grunn av økt etterspørsel og store vekstambisjoner søker vi nå flere dyktige prosjektledere som ønsker å gi våre kunder trygghet for at leveranser kommer til rett tid, til avtalt kostnad og med god kvalitet.   


  Hvorfor jobbe hos oss?

  Vi kan tilby deg en spennende og ansvarsfull rolle i et selskap i vekst. Acando ligger langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet, og vi er et solid selskap som stadig vinner nytt terreng, både faglig og markedsmessig. I rollen som prosjektleder hos oss tar du del i et uformelt og sosialt miljø i flotte lokaler på Solsiden i Trondheim. På samme tid blir du en del av et bredt fagmiljø med fokus på kunnskapsdeling. 


  Hva blir dine arbeidsoppgaver?

  • Prosjektledelse av IT-prosjekter, herunder estimering, planlegging, gjennomføring og oppfølging. 
  • Kontraktsoppfølging, håndtering av endringsønsker og budsjettstyring. 
  • Ledelse av utviklingsteam. 
  • Tett samarbeid med prosjekteiere og andre prosjektdeltakere.
  • Være en rådgiver og sparringspartner for våre kunder.
  • Sikre framdrift og kvalitet i våre leveranser.
  • Bistå i videreutviklingen av selskapets prosjektmetodikk.
  • Delta i tilbudsarbeidelse ved behov. 


  Hvem ser vi etter?

  • Du har høyere utdanning innen IT/teknologi og/eller økonomi.  
  • Du har minimum 5 års erfaring som prosjektleder. Det er ønskelig med erfaring fra utviklingsprosjekter både fra privat og offentlig sektor.
  • Det er ønskelig at du har erfaring fra konsulentbransjen, men dette er ikke et krav.
  • Har du erfaring med anskaffelser fra kunde- eller leverandørsiden, så er dette positivt. 
  • Kjennskap til PMI, PRINCE2, smidig-metodikk og annen relevant metodikk. 

  Som person har du sterk interesse for innovasjon og utviklende ledelse, med god IT- og forretningsforståelse. Du er selvstendig og strukturert, men samtidig teamorientert og engasjerende. Du har høy gjennomføringsevne og er resultatorientert, også under tidspress. Da du vil arbeide med kunder i privat og offentlig sektor er det en forutsetning at du har gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig. 

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt Avdelingsleder Trondheim Torstein Solli Hansen
  torstein.hansen@acando.no eller via telefon 40555200

  Søk