Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Prosjektleder til Application Development

  Oslo

  Acando er et teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlige og private virksomheter. Med en kombinasjon av strategisk innsikt og forretningskompetanse arbeider Acando i tett partnerskap med sine kunder for å identifisere og gjennomføre virksomhetsforbedringer ved hjelp av IT og teknologi. Totalt har Acando Gruppen ca. 2000 ansatte i fem land; Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Latvia. Konsernet er notert på Nasdaq Stockholm og hadde en omsetning på 2,4 milliarder svenske kroner i 2017. Acando har 420 ansatte i Norge, fordelt på kontor i Oslo, Asker, Torp, Trondheim og Ålesund. Acando Norge består også av datterselskapene Bitvis, September BI, Agree2, itch og Inventas. Her kan du lese mer om oss: www.acando.no

   

  Application Development søker prosjektleder

  Acando leverer tjenester til et bredt spekter av teknologifokuserte kunder. Avdeling Application Development bidrar til å levere et komplett tjenestetilbud av løsningsleveranser innen design, utvikling og test. Vi tilbyr også prosjektledelse og rådgivning. God prosjektledelse på dette gir våre kunder trygghet for at leveransene kommer til rett tid, til avtalt kostnad og med god kvalitet. Vi er nå på jakt etter flere prosjektledere som ønsker å bistå våre kunder med å oppnå vellykkede prosjekter.

   

  Hva er dine oppgaver som prosjektleder?

  Som prosjektleder i Acando vil du jobbe med prosjektledelse av IT-prosjekter, herunder estimering, planlegging, gjennomføring og oppfølging. Arbeidsoppgavene inkluderer ledelse av utviklingsteam, og tett samarbeid med prosjekteiere og andre prosjektdeltakere. Du vil være en viktig sparringspartner for våre kunder ved strategiske spørsmål og teknologiske veivalg. Samtidig vil du spille en viktig brikke knyttet til å sikre framdrift i prosjektet, og for kvalitetssikringen av våre leveranser. I tillegg til å arbeide med rådgivning og prosjektledelse for våre kunder, ønsker vi deg som vil bistå i videreutviklingen av vår prosjektmetodikk, samt å delta i tilbudsarbeid ved behov.

   

  Vår nye prosjektleder har ...

  • høyere utdanning innen IT eller økonomi
  • minimum 5 års erfaring som prosjektleder. Det er ønskelig med erfaring fra utviklingsprosjekter, og/eller større prosjekter fra offentlig sektor.
  • erfaring som konsulent, men dette er ikke et krav
  • sertifisering innen Prince2 practitioner eller PMI
  • kjennskap til smidig utvikling/SCRUM eller annen relevant metodikk
  • god IT- og forretningsforståelse med gode lederegenskaper

  Du har sterk interesse for innovativ og utviklende ledelse, og nysgjerrighet for teknologi. Som person er du selvstendig og strukturert, men samtidig teamorientert og engasjerende. Du har høy gjennomføringsevne og er resultatorientert, også under tidspress. Da du vil arbeide med kunder i privat og offentlig sektor er det en forutsetning at du har gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig.  

   

  Hva vi tilbyr?

  Acando tilbyr deg en ansvarsfull og viktig rolle i et selskap i vekst, og som ligger langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet gjennom områder som AI, IoT, robotics, virksomhetsarkitektur og digital transformasjon. Acando Gruppen er et solid selskap, og vinner stadig nytt terreng både faglig og markedsmessig. Du vil inngå i et sterkt fagmiljø med fokus på kunnskapsdeling, og som stimulerer til faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr også et sosialt miljø og arrangementer som eksempelvis bedriftsidrettslag, hackweekends, fjellturer m.m.  

   

  Acando Group imøteser henvendelser som kan lede til en konfidensiell, uformell samtale om stillingen. Søker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Daniel Horn, Recruitment Lead Acando, på telefon 906 24 062, eller Christian Bonne, avdelingsleder Application Development, på telefon 930 66 830. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor rekrutterende leder. 

  Søk