Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Office 365-utviklere og arkitekter

  Oslo

  Acando er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor. Nylig ble vi en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap. Sammen med CGI utgjør vi nærmere 870 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Sarpsborg, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. 


  Vi søker
  Office 365-utviklere og arkitekter

  Office 365 har de siste årene tatt markedet med storm, og Acando har bistått våre kunder med en trygg og effektiv overgang til disse skytjenestene. Våre konsulenter er sertifiserte og har lang erfaring med implementering og migrering til Office 365 og SharePoint. Vi har blant annet levert store samhandlingsplattformer og utviklet digitale arbeidsplattformer til kunder i både offentlig og privat sektor. Med dette har vi vært med å sikre våre kunders produktivitet, kvalitet i arbeid, og bistått i å forbedre deres arbeidskultur. Avdeling Productivity ønsker nå å styrke laget med flere dyktige og engasjerte utviklere og arkitekter.


  Hva vil du arbeide med hos oss?

  • Du vil arbeide med spennende prosjekter med fokus på design, utvikling og kvalitetssikring av SharePoint- og/eller Office 365-løsninger.  
  • Du vil arbeide tett i samarbeid med våre kunder for å forstå deres utfordringer, og for å kunne levere tekniske løsninger som tilfører økt forretningsverdi.  
  • Du vil ha ansvar for sikre en helhetlig brukeropplevelse på tvers av både plattformer og kanaler.
  • Jobbe etter smidig utviklingsmetodikk i samarbeid med både kunder og kolleger


  Vi ser for oss at du har ...:

  • høyere utdanning innen informatikk/IT/teknologi 
  • god forståelse av arkitekturen til Office 365, SharePoint og Microsoft Teams
  • kjennskap til flere av følgende teknologier og rammeverk: SharePoint Framework (SPFx), React, HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Office UI Fabric, NodeJS, Git, Microsoft Flow, PowerApps, C#, PnP/JS eller PnP/PowerShell  
  • kjennskap til tjenester i Azure, herunder Azure Functions, Logic Apps, WebJobs etc.  

  Som person er du løsningsorientert, systematisk og planmessig. Du er i samtidig faglig engasjert, du motiveres av utfordringer og stiller høye krav til egne leveranser. Vi ser for oss at du trives i rådgivende roller, og evner å kommunisere på et overordnet og teknisk nivå. I tillegg er det viktig at du er samarbeidsvillig og trives med å gjøre andre gode.  


  Noe av hva vi kan tilby: 

  Vi kan tilby deg en utfordrende og viktig rolle i et selskap i vekst, og som er langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet gjennom områder som AI, IoTRobotics, virksomhetsarkitektur og digital transformasjon. Du vil inngå i en avdeling med tung kompetanse og sosialt miljø. Hos oss vil du få muligheten til å delta i vårt kompetanse- og sertifiseringsløp samt å delta i relevante faggrupper innen faglig utvikling og kompetansedeling. Vi tilbyr også et sosialt miljø og arrangementer som bl.a. bedriftsidrettslag, hackweekends, fjellturer m.m.

   

  Acando/CGI imøteser henvendelser som kan lede til en konfidensiell, uformell samtale om stillingen. Søker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Team Lead Productivity, Per Anton Gransæther på tlf. 930 47 053 eller e-post: per.anton.gransether@acando.no, eller Talent Acquisition Specialist, Marthe Skogly på tlf. 452 36 831 eller e-post: marthe.skogly@acando.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt Teamleder Microsoft Cloud Solutions Per Anton Gransæther
  per.anton.gransether@acando.no eller via telefon 93047053

  Søk