Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Løsningsarkitekt

  Oslo

  Vi søker flere løsningsarkitekter

  Acando bidrar til å levere et komplett tjenestetilbud av løsningsleveranser innen design, utvikling og test, til små og store kunder. Avdelingen har et sterkt fagmiljø bestående av konsulenter med spisskompetanse innen systemarkitektur. På grunn av flere tilbudsforespørsler søker vi nå en erfaren løsningsarkitekt som ønsker å bli med på laget.

   

  Hva er dine oppgaver som løsningsarkitekt?

  Som løsningsarkitekt i Acando vil du ha en sentral rolle på prosjekter hos våre kunder, og fungere som et bindeledd mellom fagmiljøer, utviklingsteam og andre arkitekter. Du må være en prosessdriver og ha tett og løpende kontakt med både kravstillere, fagansvarlige, applikasjonsarkitekter og andre interessenter. I rollen vil du være ansvarlig for at de teknologiske føringene gitt av kunden opprettholdes gjennom prosjektgjennomføringen. Arbeidet inkluderer også at du både strukturerer og definerer teknologiske og arkitektoniske behov i samarbeid med kunden og andre prosjektdeltakere.

   

  Vår nye løsningsarkitekt har ...

  • høyere utdannelse innen IT eller økonomi
  • minimum 7 års arbeidserfaring, hvor minst 3 av disse årene er innen arkitektur
  • erfaring med større prosjekter, gjerne fra offentlig sektor, og arbeidet med funksjonell eller teknisk løsningsdesign
  • evner til å se helheten, og har kjennskap til alle faser i et utviklingsprosjekt
  • god forståelse for forretningsprosesser, og erfaring med smidige prosessrammeverk
  • SCRUM master- eller product owner-sertifisering, men dette er ikke et krav
  • har kompetanse innen Java

  Som person har du stor interesse for teknologi, og interesse for utvikling av webløsninger. Du er strukturert og analytisk, samt kvalitets- og resultatbevisst. På samme tid er du tillitsvekkende og teamorientert. Da du i rollen som løsningsarkitekt vil jobbe med kunder i offentlig og privat sektor, er det en forutsetning at du har gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig.

   

  Hva vi tilbyr?

  Acando tilbyr deg en kreativ og viktig rolle i et selskap i vekst, og som ligger langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet gjennom områder som AI, IoT, robotics, virksomhetsarkitektur og digital transformasjon. Acando Gruppen er et solid selskap, og vinner stadig nytt terreng både faglig og markedsmessig. Du vil inngå i et sterkt fagmiljø med fokus på kunnskapsdeling, og som stimulerer til faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr også et sosialt miljø og arrangementer som eksempelvis bedriftsidrettslag, hackweekends, fjellturer m.m.   

   

  Acando Group imøteser henvendelser som kan lede til en konfidensiell, uformell samtale om stillingen. Søker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Daniel Horn, Recruitment Lead Acando, på telefon 906 24 062, eller Vibeke Bassøe, avdelingsleder Delivery, på telefon 926 21 717. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor rekrutterende leder. 

  Søk