Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Embedded Software-, Hardware-, og FPGA-utviklere til Bitvis

  Oslo

  Acando er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor. Nylig ble vi en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap. Sammen med CGI utgjør vi nærmere 870 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Sarpsborg, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. 

  Vi søker nå etter flere nye medarbeidere med sterk interesse for Embedded Software-, Hardware- eller FPGA utvikling da vi ønsker å styrke vårt tjenestetilbud ytterligere. Bitvis AS er et selskap i Acando som nå er en del av CGI og er et ledende miljø i Norge på FPGA-, Hardware- og Embedded Software utvikling. Vi ser spennende fremtidsutsikter i stadig sterkere integrasjon med Acando/CGI, samt med Inventas som også er et selskap i denne gruppen. Til sammen har vi et av Norges ledende miljøer innen Advanced Analytics, IoT, Software, Hardware, FPGA, mekanikk og industriell design.


  Om rollen: 

  Hos oss vil du få muligheten til å jobbe på spennende og varierte prosjekter, som regel i tett samarbeid med våre kunder. Du vil kunne bli involvert i alt fra forprosjekter, spesifikasjoner, design, implementasjon til verifikasjon/testing. I Bitvis har vi aktiv erfaringsutveksling med sterkt fokus på kompetanseheving i et solid fagmiljø. Som utvikler hos oss vil du kunne jobbe med svært forskjellige applikasjoner, og med forskjellige verktøy fra et oppdrag til et annet. Dette gir store muligheter for læring og til å utfordre kreativiteten din.  


  Vi søker deg som kjenner deg igjen i følgende:

  • Du har høyere utdanning innen Embedded-utvikling/teknologi eller andre relevante fagområder.
  • Du har minimums tre års arbeidserfaring med sterk lidenskap for faget.
  • Du er analytisk, strukturert og effektiv.
  • Du er omgjengelig og komfortabel med å jobbe både i team og i nye miljøer.
  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter i både engelsk og norsk. Det er en fordel om du snakker flytende norsk da dette er et krav fra enkelte av våre kunder.


  Embedded Software:

  Søker du stillingen som Embedded Software-utvikler er det viktig at du har gode kunnskaper innen programmering i C og C++. Videre ser vi for oss at du har erfaring fra sanntidssystemer, Software-design og arkitektur. Det er i tillegg en fordel om du har erfaring fra Linux med utvikling av applikasjoner og drivere.  


  Hardware-utvikler:

  Søker du stillingen som Hardware-utvikler er det viktig at du har erfaring fra digital og/eller analog elektronikkdesign, samt Radio Frequency-design. I tillegg søker vi deg som har erfaring med sensorteknologi og signalbehandling, samt testutvikling.


  FPGA-utvikler:

  Søker du stillingen som FPGA-utvikler ser vi for oss at du har gode kunnskaper og erfaring innen FPGA-utvikling. I tillegg har du erfaring fra verifikasjon og dokumentasjon, med god forståelse for digital design.


  Noe av hva vi kan tilby:

  I Bitvis blir du en del av et sosialt og sterkt fagmiljø med engasjerte kolleger. Vi sitter i trivelige lokaler i Asker sentrum med kun 2 minutters gange fra buss- og togstasjon. I tillegg tilbyr vi gode betingelser, pensjons- og forsikringsordninger. 

   

  Vi håper at dette kan virke interessant for deg! Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om stillingen.

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt Recruitment Lead Daniel Horn
  daniel.horn@acando.no eller via telefon 906 24 062

  Søk