Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Direktør eCommerce

  Oslo

  Acando er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor. Nylig ble vi en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap. Sammen med CGI utgjør vi nærmere 870 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Sarpsborg, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. 

  I Acando / CGI har vi som mål å hjelpe våre kunder med å utnytte sitt potensial gjennom bruk av moderne teknologi. Strategisk handler det nå om å sette kunden i sentrum, og koble de fysiske og digitale verdikjedene - det vi kaller unified commerce. Vi skal levere en kundeorientert og friksjonsfri kjøpsopplevelse – digital front-end koblet med relevante back-end-prosesser, både B2B og B2C. Vi bygger nå videre på vår satsning innen Retail, og søker deg som ønsker å videreutvikle vår eCommerce-avdeling.


  Om rollen:

  Vår nye direktør eCommerce vil ha få en sentral rolle i videreutvikling av avdelingen. I rollen får du overordnet ansvar for eCommerce, og vil eie og videreutvikle strategien. Du vil arbeide med forretningsutvikling, rådgivning og salg av prosjekter, samt videreutvikling av eksisterende kunder. Vi ser derfor for oss at du blir sentral i å synliggjøre CGI og vår Retail-satsning i markedet gjennom tilstedeværelse i relevante arenaer. I rollen får du personalansvar for en gjeng dyktige og engasjerte konsulenter – du skal bygge og utvikle teamet videre gjennom blant annet rekruttering, kompetanseheving og coaching. Du får også overordnet ansvar for å sikre leveranser av god kvalitet, samt resultater for avdelingen. Videre vil du samarbeide tett med øvrige leveranseområder for å sikre gode helhetlige kundeleveranser. Vi jobber i dag med leveranser på blant annet EPI, DynamicWeb og ulike PIM DAM, CRM og POS-løsninger. Stillingen rapporterer til Vice President for Retail, Magne Solberg. 


  Noe av hva vi kan tilby deg:

  Vi kan tilby deg en sentral rolle i et selskap i vekst, og muligheten til å sette ditt preg på vår Retail-satsning. Hos oss blir du en del av verdens femte største IT-konsulenthus, et sterkt fagmiljø og et godt sosialt miljø. Her har vi blant annet spennende prosjekter, internasjonale fagmiljøer, fagkvelder, interne kurs og andre sosiale arrangementer. Videre kan vi tilby markedslønn og mulighet for deltagelse i aksjonærprogram i CGI.


  Vi ser for oss at du kjenner deg igjen i flere av følengende punkter:

  • Høyere utdanning innen IT og/eller økonomi/ledelse/varehandel.
  • Minimum 10 års arbeidserfaring med utvikling og leveranse av eCommerce-løsninger innen varehandel eller andre relevante bransjer.
  • Ledererfaring fra konsulentvirksomhet.
  • Erfaring med salg og leveranse av prosjekter, gjerne fra konsulentvirksomhet.
  • Erfaring fra utvikling og leveranse av avanserte B2B- og/eller B2C- e-handelsløsninger.
  • Kjennskap til relevante teknologier, fortrinnsvis EpiServer, DynamicWeb, SalesForce, inRiver PIM, Microsoft ERP-løsninger og mikrotjenester.
  • God kjennskap til smidig metodikk og Scrum.
  • Interesse for teknologi og utvikling av brukervennlige løsninger.

  Som person er du positiv, inspirerende og med stort engasjement for den digitale kundereisen. Du er en relasjonsbygger og en utpreget lagspiller som trives med å dele kunnskap og spille andre gode. Du er proaktiv, strukturert og resultatorientert med god kommersiell forståelse. Tilslutt er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.


  Er du klar til å sette ditt preg på vår Retail-satsning og å bygge CGI videre?

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt Recruitment Lead Daniel Horn
  daniel.horn@acando.no eller via telefon 906 24 062

  Søk