Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Director Digital Strategi og Transformasjon

  Oslo

  Acando er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor. Nylig ble vi en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap. Sammen med CGI utgjør vi nærmere 870 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Sarpsborg, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. 

  I CGI/Acando har vi som mål å hjelpe våre kunder med å utnytte sitt potensial gjennom bruk av moderne teknologi. Vi vet at det å ha fokus på individer og organisasjoner er en kritisk suksessfaktor for å lykkes med å ta steget inn i fremtiden. DST bidrar til dette arbeidet, og sammen med våre kunder arbeider vi for å mobilisere organisasjonen, samt sikre vellykket og varig endring. Vi er nå på jakt etter en ny leder for vår avdeling innen Digital Strategi og Transformasjon (DST).


  Vi søker Director for avdeling Digital Strategi og Transformasjon

  Vår nye director DST vil ha få en sentral rolle i videreutvikling av avdelingen. I rollen får du overordnet ansvar for DST, og du vil eie og videreutvikle strategien. Du vil arbeide med forretningsutvikling, rådgivning og salg av prosjekter, samt videreutvikling av eksisterende kunder. Du får en sentral rolle i å synliggjøre CGI og vårt arbeid med digital strategi og transformasjon i markedet. I rollen får du personalansvar for en gjeng på ca. 15 dyktige og engasjerte konsulenter – du skal bygge og utvikle teamet videre gjennom blant annet rekruttering, kompetanseheving og coaching. Du får også overordnet ansvar for å sikre leveranser av god kvalitet, samt resultater for avdelingen. Videre vil du samarbeide tett med øvrige leveranseområder for å sikre gode helhetlige kundeleveranser. Vi jobber i dag med kunder i både privat og offentlig sektor, og på prosjekter av ulik størrelse. Leveransene våre omhandler strategiutvikling, transformasjons- og endringsledelse, systemimplementering, samt prosjekt- og programledelse. Stillingen rapporterer til Vice President for Business Consulting, Trygve Bjørnstad. Business Consulting består forøvrig av sterke fagmiljøer innen arkitektur, sikkerhet og prosessoptimalisering.


  Her er noe av hva vi kan tilby deg:

  Vi kan tilby deg en sentral rolle i et selskap i vekst, og muligheten til å videreutvikle DST.
  Du vil også være en brobygger internt for å koble DST sammen med våre øvrige miljøer i tverrfaglige prosjekter. Hos oss blir du en del av et av verdens fem største IT-konsulenthus, et sterkt fagmiljø og et godt sosialt miljø. Her har vi blant annet spennende prosjekter, internasjonale fagmiljøer, fagkvelder, interne kurs og sosiale arrangementer. Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser med blant annet aksjeprogram for alle ansatte og gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger.


  Vi ser for oss at du kjenner deg igjen i flere av følgende punkter:

  • Relevant høyere utdanning, for eksempel innen IT, ledelse, organisasjonspsykologi og/eller økonomi
  • 10+ års arbeidserfaring med endrings- og omstillingsarbeid, og/eller prosjektledelse innen IT-bransjen.
  • Ledererfaring og erfaring med salg og leveranse av prosjekter, gjerne innen konsulentvirksomhet.
  • God kompetanse innen fagfeltet endringsledelse.
  • Lengre erfaring og sterk kompetanse innen strategi/analyse og forretningsutvikling.
  • Det er en forutsetning at du har nysgjerrighet, interesse og forståelse for teknologi, og ikke minst mulighetene dette gir for verdiskapning hos våre kunder. 

  Som person er du positiv, inspirerende og med stort engasjement for faget; transformasjon som akselererer med teknologi, strategi som girer innovasjon, prosesser som dannes og støttes av teknologi. Du er en relasjonsbygger og en utpreget lagspiller som trives med å dele kunnskap og spille andre gode. Du er proaktiv, strukturert og resultatorientert med god kommersiell forståelse. Til slutt er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt Recruitment Lead Daniel Horn
  daniel.horn@acando.no eller via telefon 906 24 062

  Søk