Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Designere og produktutviklere til Inventas

  Oslo

  Inventas AS ble i 2018 en del av Acando Group. Inventas AS er et designbyrå med lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling, og holder til i Trondheim, Bergen, Molde, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Acando Group og Inventas AS har tilsammen et av de ledende miljøene i Nord-Europa innen tech-segmentet, og dekker hele spekteret fra fysisk produktutvikling, tjenesteinnovasjon, programmering, elektronikkutvikling, tung analytisk kompetanse og prisvinnende industridesign.

  Har du lyst til å jobbe med innovasjon og produktutvikling for et av Norges mest fremoverlente selskaper?

  Hos oss får du muligheten til å være med å utvikle lønnsomme og meningsfulle produkter og tjenester i tett samarbeid med våre oppdragsgivere. 

  Vi er opptatt av vår kultur og utviklingsmetodikk hvor designtenkning står i sentrum. I Inventas jobber designere, produkt- og elektronikkutviklere sammen for å løse morgendagens utfordringer. Våre medarbeidere  kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet.

  Inventas i Oslo er sammen med vårt søsterselskap Itch design et av Oslos sterkeste designmiljø. Vi har allerede i dag en sterk posisjon i regionen innen innovasjon, produktutvikling og design. Sammen med Itch og Acando skal vi videre bygge Oslos beste miljø innen design og innovasjon!

  Inventas tilbyr: 

  • et kreativt og entusiastisk arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere
  • utfordrende og svært varierte prosjekter
  • god faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
  • kontorer sentralt i Oslo 

   

  Industridesigner 

  Til våre designteam søker vi en engasjert designer som kan bidra i prosjekter gjennom hele designprosessen, fra tidligfase utforsking og konseptvisualisering frem mot realisering. Vi søker nye ressurser til våre kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger. 

  Som designer i Inventas vil du jobbe med å løse problemstillinger i grensesnittet mellom mennesker og fysiske produkter. Du vil blant annet jobbe med brukerstudier, skisser og grafiske fremstillinger, konseptutvikling, 3D-modellering, prototyping og visualiseringer.

  Du er faglig engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i prosjektteam. Du har, som oss, et ønske om å utvikle de beste og mest lønnsomme løsningene sammen med våre kunder.

  Kvalifikasjoner:

  • MA eller MSc innen industridesign/interaksjonsdesign/tjenestedesign
  • Nyutdannet eller med industrierfaring
  • kompetanse innen teknisk- og/eller prosjektledelse er et ønske, men ikke et krav 

  Send oss gjerne noen eksempler på arbeid eller din portefølje. 

   

  Produktutvikler - mekanisk konstruksjon

  Vi ønsker å komme i kontakt med deg som trives med konseptutvikling, detaljert mekanisk konstruksjon, 3D-modellering og prototyping. Vi søker nye ressurser til våre kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. 

  Som produktutvikler i Inventas vil du jobbe med utvikling av fysiske produkter fra idé til produksjon. Som person er du faglig engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i prosjektteam. Du har, som oss, et ønske om å utvikle de beste og mest lønnsomme løsningene sammen med våre kunder.

  Kvalifikasjoner:

  • MSc med vekt på produktutvikling og materialer/konstruksjonsteknikk
  • Nyutdannet eller med industrierfaring
  • kompetanse innen teknisk- og/eller prosjektledelse er et ønske, men ikke et krav 

   

  Produktutviklere - elektronikk/kybernitikk

  Til Smartlab - Inventas' avdeling innen robotikk og elektronikk - søker vi produktutviklere med kompetanse innen embedded programmering, hardware-utvikling, rask prototyping, robotikk, samt automasjon/styring. Vi søker nye ressurser til våre kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. 

  Som produktutvikler vil du jobbe med utvikling av fysiske produkter fra idé til realisering, og jobbe med grunnleggende programmering. Vi bruker standard elektronikk til utvikling og raske prototyper, og lager skreddersydde elektronikkløsninger for større serier. Du vil være med å utvikle styring for motorakser, enten med standard styringselektronikk eller med egenutviklede komponenter. Som person er du faglig engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i prosjektteam. Du har, som oss, et ønske om å utvikle de beste og mest lønnsomme løsningene sammen med våre kunder.

  Kvalifikasjoner: 

  • MSc med vekt på elektronikk, kybernitikk/mekatronikk
  • Nyudannet eller med industrierfaring
  • kompetanse innen teknisk- og/eller prosjektledelse er et ønske, men ikke et krav 

   

  For mer informasjon om stillingen ta kontakt med avdelingsleder Inventas, Petter Arlehed, på tlf. 413 50 608 eller HR-leder Inventas, Kari Tunold-Rugelsjøen, på tlf. 928 56 610

  Vil du vite mer?

  For mer informasjon, kontakt HR-leder Inventas Kari Tunold-Rugelsjøen
  eller via telefon 928 56 610

  Søk