Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Avdelingsleder for Security

  Oslo

  Acando Group er et teknologiselskap som jobber med digitalisering i offentlig og private virksomheter. Sammen med våre kunder skaper vi økt forretningsverdi gjennom vår strategiske innsikt og forretningskompetanse, samt tekniske ekspertise og forståelse av markedet. Acando har ledende fagmiljøer innen virksomhetsarkitektur og kunstig intelligens, og representerer programvarer og maskinvareutvikling gjennom datterselskapene Agree2, September BI og Bitvis. Acando Group har ca. 2000 ansatte fordelt på Norge, Sverige, Finland og Tyskland, samt et leveransesenter i Latvia. Acando hadde en omsetning på rundt to milliarder svenske kroner i 2017 og er notert på Nasdaq Stockholm. Acando Norge omsatte for ca. 420 MNOK i 2017. Resultatmarginen er historisk stabilt voksende på mellom 8-10 % per år. Selskapet har også gjort flere oppkjøp i de siste årene som understøtter selskapet strategiske programmer og overordnet strategi.

   

  Vi søker ny avdelingsleder for Security

  Satsningen «Security» ble opprettet i 2018, og fokuserer på rådgivning innen informasjons- og cybersikkerhet, herunder fagområder som sikkerhetsarkitektur, styringssystem for informasjonssikkerhet, personvern og beredskap. På grunn av store ambisjoner om videre vekst, nye dimensjoner i prosjekter og tydeligere fokus på Acandos strategiske programmer, søker vi deg som kan lede vår nye satsning «Security».

  Om rollen:

  Som avdelingsleder får du overordnet ansvar for «Security» og satsningens vekst. Arbeidet inkluderer resultatansvar, ressursallokering av konsulenter, samt rekruttering av ytterligere ressurser til teamet. I tillegg vil du ha personalansvar for erfarne rådgivere med høy faglig kompetanse, og samtidig bidra til positiv og faglig utvikling for den ansatte. Rollen blir sentral i arbeidet med å gjøre Acando til det mest synlige selskapet innen rådgivning av informasjons- og cybersikkerhet. Arbeidet krever derfor god kjennskap til markedet, samt evnen til å se muligheter i utviklingen av nye kunder og avtaler.

  Hvem vi søker: 

  Vi søker deg med høyere utdannelse, fortrinnsvis innen IT/teknologi, og med sterk bakgrunn innen informasjons- og cybersikkerhet. Riktig kandidat har erfaring innen rådgivning og ledelse/deltakelse i relevante prosjekter i større organisasjoner, eller organisasjoner med tilsvarende system og forretningskompleksitet. For å lykkes som avdelingsleder hos oss er det essensielt at du kjenner deg igjen i vårt tankesett hvor faget står i sentrum, med fokus på menneskene du samarbeider med. Du evner å forstå kundens forretning og utfordringer, og konseptualiserer dette på god måte. Arbeidet krever gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk. Som person ser du muligheter snarere enn begrensninger, og du bruker din faglige ekspertise til forretningsutvikling og økt innovasjon.

  Vi tilbyr:

  Acando kan tilby deg en utfordrende og viktig rolle i et selskap i vekst, og som er langt fremme i hvilke muligheter teknologi gir samfunnet gjennom områder som AI, IoT, Robotics, virksomhetsarkitektur og digital transformasjon. Acando Group er et solid selskap, og vinner stadig nytt terreng både faglig og markedsmessig. Hos oss vil rette vedkommende få muligheten til å bidra markant til utviklingen av viktig samfunnsutvikling som Norge er avhengig av når det gjelder framtidens arbeidsliv, helse, sikkerhet, samferdsel og effektiv forvaltning av fellesskapets penger.

   

  Acando Group imøteser henvendelser som kan lede til en konfidensiell, uformell samtale om stillingen. Søker du mer informasjon om stillingen kan du gjerne kontakte Daniel Horn, Recruitment Lead Acando, på telefon 906 24 062, eller Trygve Bjørnstad, direktør Consulting, på telefon 479 00 153. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor rekrutterende leder. Meld interesse eller søk på stillingen: www.acando.no

   

   

  Søk