Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Acando Kundecase

  Kundecase

  Mars 2020 Rover

  Mars 2020 Rover

  I juli/august 2020 planlegger NASA utskytningen av Mars 2020 Roveren som skal lande på Mars februar 2021, og Acando og vårt datterselskap Bitvis er med på reisen!

  Kundecase Bærekraftige prosjekter

  Acandos ambisjon er å skape "A more capable world". Vi skal utfordre den nåværende situasjon, gjøre ting bedre og oppnå gode resultater. Vi ønsker å utgjøre en forskjell og skape innflytelse - hver dag. Ved å bevisst fokusere på FNs bærekraftsmål ønsker vi å skape nye veier til forretningsmuligheter og innovasjon sammen med våre kunder.

  Kundecase Smartfinans for Ikano Bank

  I en årrekke har Acando driftet og utviklet Ikano Bank sitt søknadssystem for lån og kredittkort. SmartFinans er et komplett saksbehandlingssystem for hele søknadsprosessen, med produksjon og håndtering av alle relevante dokumenter.

  Kundecase

  Digitalisering av NRK-arkivet

  Digitalisering av NRK-arkivet

  RK produserer og forvalter mye innhold som vil bli fremtidens digitale kulturarv. NRK har satt i gang arbeidet for å designe og implementere et omfattende digitaliseringsprogram, der man bygger ny infrastruktur for radio og TV produksjon. Stemme- og ansiktsgjenkjenning er viktige områder for å gjøre det enklere å finne skjulte skatter i NRK-arkivet.

  Kundecase Nytt saksbehandlingssystem for Pasientreiser

  Saksbehandlingssystemet av oppgjørene for reiser uten rekvisisjon (PRO) skulle gjennom en omfattende videreutvikling for å motta søknader elektronisk, automatisere saksbehandlingsprosessen og standardisere saksbehandlingen etter nye regler fra departementet.

  Kundecase

  TINE - Digital arbeidsplass

  TINE - Digital arbeidsplass

  TINE har valgt å bytte ut sine digitale arbeidsverktøy og de ansatte har lært å samarbeide på nye og mer effektive måter ved hjelp av TINE Digitale arbeidsplass.

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt med oss!

  Marianne Røgeberg Markedssjef marianne.rogeberg@acando.no +47 902 60 813

  Vil du bli kontaktet?