Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Eksamenstips

  Eksamenstips fra Vilde

  Eksamenstips fra Vilde

  Hvordan strukturerer du eksamensperioden din best, slik at du får god nok tid til å forberede deg? Det finnes mange ulike råd fra «eksperter», men vi har tatt en prat med Vilde Andersen som er juniorkonsulent hos Acando i Oslo. Hun har en bachelorgrad som byggingeniør og en mastergrad i industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) fra Universitetet i Agder.

  Eksamenstips Eksamenstips fra Mathias

  Hvordan forbereder du deg til eksamen? Vi har pratet med Mathias Knudsen Sollie, som er juniorkonsulent hos Acando, for å få noen gode tips til eksamensforberedelsene. Mathias har bachelor i e-business fra NITH og master i Informatikk fra UIO.

  Eksamenstips

  Eksamenstips fra Francis

  Eksamenstips fra Francis

  Hvordan holder man motivasjonen oppe gjennom hele eksamensperioden? Vi har snakket med Francis Westerlund, juniorkonsulent hos Acando, for å høre hans beste tips. Francis har mastergrad i Samfunnsøkonomi fra NTNU og har studert i fire ulike land i løpet av studietiden.

  Eksamenstips Tips til eksamensbesvarelsen

  En ting er å lære seg det faglige innholdet før eksamen, men en annen ting som også blir evaluert er hvordan du strukturer dine svar og argumenter. I i denne artikkelent vil vi gi deg noen tips til hvordan utforme gode og strukturerte eksamensbesvarelser.

  Acandos talentprogram for nyutdannende