Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Nordens beste talentprogram

  Acando brenner for å utvikle talent!

  Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter. I løpet av vårt treårige talentprogram, videreutdanner og trener vi våre young professionals kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet.

  Bli kjent med Petter Sait Eppeland

  Petter er 24 år og en del av Acandos talentprogram. Han er utdannet sivilingeniør ved Universitetet i Agder med spesialisering innenfor Mekatronikk. Ved siden av studiene har han blant annet hatt summer internship i ACELab, en av Asias ledende forskningslaber på selvkjørende biler. Han drømmer om å utvikle og lede en divisjon for nyskapende teknologi.

  Bli kjent med Malin Kildal

  Malin er 25 år og har en Master i Kybernetikk og Robotikk fra NTNU. Hun har prosjekterfaringer fra både Norsk Hydro og Nordic Semiconductor, og har tilegnet seg kompetansen til å utvikle komplekse digitale løsninger. Hun drømmer om å jobbe med teknologi rettet mot noe hun anser som betydningsfullt for samfunnet.

  Hva vil jeg bli og hva passer for meg?

  Når man er student kan man ha mange spørsmål om fremtiden. Her får du en kort innføring i hvordan den første tiden i Acandos talentprogram opplevdes for en av våre konsulenter.