Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Petter Sait Eppeland

  Petter er 25 år og utdannet sivilingeniør ved Universitetet i Agder med spesialisering innenfor Mekatronikk. Ved siden av studiene har han blant annet hatt sommerjobb i Sør-Korea på en av Asias ledende forskningslaber på selvkjørende biler. Han drømmer om å utvikle og lede en divisjon for nyskapende teknologi.

  Petter er en ambisiøs, kreativ og konkurransedyktig person som alltid streber etter å levere de aller beste resultater. Han er også ivrig etter å jobbe med den nyeste teknologien, noe han har fått muligheten å gjøre i Acando.

  Etter et år i talentprogrammet har Petter jobbet med flere utfordrende prosjekter som involverer spennende teknologier:

  «Slik som de fleste nyansatte gjør, har jeg fått bygget mye kompetanse på kort tid gjennom kursing og sertifiseringer. Jeg har blant annet sertifisert meg i Java, Scrum, analytics (maskinlæring) og spillmotoren Unity. Med dette på CVen har jeg fått bli med på diverse prosjekter. Jeg har vært med på å utvikle en rekke «Proof of Concepts», små demonstratorer som brukes til å vinne større prosjekter. Mye er dessverre konfidensielt, men jeg kan nevne at jeg har vært med å lage løsninger på AR-brillene HoloLens, implementert blockchain i matindustrien og laget objektgjenkjenningsmodeller med bruk av moderne maskinlæringsalgoritmer.»

  «I parallell med utviklingen av min tekniske kompetanse har det samtidig vært stort fokus på «soft-skills», altså konsulentferdigheter. Alt fra det individuelle nivå slik som personlig effektivitet til hvordan bli bedre til å skape gode kunderelasjoner.»

  Hvilke fordeler ser du ved talentprogrammet i Acando?

  Petter ser store fordeler med Acandos talentprogram og vil absolutt anbefale det til andre. «For det første blir man satset på og får stor frihet til å velge type arbeid. Programmet er en arena for å lære, og ikke minst et sted der man blir en del av et unikt miljø med dyktige kollegaer som man blir godt sammensveiset med.

  I tillegg blir man tildelt en mentor som skal sikre tett oppfølging. Som konsulent i talentprogrammet har man også en del fleksibilitet innad i bedriften, og man får mulighet til å jobbe i flere avdelinger».

  Petter mener at personer i Acandos talentprogram bør være optimistiske, ambisiøse, kunnskapstørste, endringsvillig, utadvendte og villige til å feile. «Å være en del av talentprogrammet krever at man dedikerer mye tid på jobb. Man blir satset på, så man gir tilbake ved å utfordre seg selv og prioritere jobb i mange sammenhenger. Er man usikker på om man vil jobbe med teknologi eller management i framtiden, gir programmet mulighet for å prøve seg i flere retninger.»