Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Malin Kildal

  Malin er 25 år og har en Master i Kybernetikk og Robotikk fra NTNU. Hun har prosjekterfaringer fra både Norsk Hydro og Nordic Semiconductor, og har tilegnet seg kompetansen til å utvikle komplekse digitale løsninger. Hun drømmer om å jobbe med teknologi rettet mot noe hun anser som betydningsfullt for samfunnet.

  Malin Kildal

  Malin er lærelysten og spontan, og hun beskriver jobben i Acando som et sted hvor man får ta del i mange kule prosjekter, man har muligheten til å lære seg mye nytt og man får mange flinke kollegaer. På fritiden liker Malin å tilbringe tiden på fjelltopper eller i naturen.

  Hva vil du si om talentprogrammet i Acando?

  «Man får en bra start på karrieren ved å være en del av talentprogrammet i Acando. Man blir en del av et sammensatt team, der alle starter samtidig og får felles oppgaver og lærerike kurs. Man får tett oppfølging, og følelsen av å bli satset på gjør at man ønsker å prestere.»

  Malin bemerker at det krever en del å være med i talentprogrammet, samtidig som utbytte er stort.

  «Jeg vil anbefale talentprogrammet til alle som ønsker en kickstart på karrieren»

  I Acandos talentprogram får man muligheten til å gå i den retningen man selv ønsker. De som søker seg til talentprogrammet bør være utadvendte, positive, arbeidsomme personer som ønsker å utvikle seg og lære innen sitt fagfelt.

  Malin nevner at muligheten for å spisse seg mot ønsket fagområde, samt spennende prosjekter ute hos kunde, vil mest sannsynlig gi mange fremtidige karrieremuligheter. 

  Etter introperioden har Malin vært i flere prosjekter hos kunde:
  «Jeg har vært i flere prosjekter i løpet av det siste året, og lært veldig mye både teknisk, men også om samarbeid og kommunikasjon.»