Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Sosiale aktiviteter og bedriftsidrettslag

  Å dele nye opplevelser sammen – det styrker oss som selskap og som mennesker. I Acando har vi et sprudlende sosialt miljø med en rekke sosiale og sosialfaglige aktiviteter.

  Gjennom året finner du arrangement som fagkvelder og konferanser, hackathon, skiweekend, brettspillkvelder, ølbrygging, årsfester, sommerfester og mye mer! Her er det muligheter til å strekke seg så langt man klarer,  men samtidig ha fritid og overskudd til familie og venner.

  Bedriftsidrettslaget BUSS


  I Acando har vi et etablert bedriftsidrettslag med fokus på både sosiale aktiviteter og konkurranse. Vi har mange ulike aktiviteter som omfavner det meste. Her kan nevnes spinning, styrketrening, golf, cageball, sykling, yoga, seiling, ski- og løpekurs og mye mer. Vi liker oss på tur og hvert år er vi på fjellet, både om sommeren og vinteren. Vi stiller med eget lag på Grenserittet, Enern på Oppdal og Holmenkollstafetten.

  Og vi har selvfølgelig et navn som inkluderer de fleste av oss. BUSS - Bedrift Uten Så mange Supertrente. Men, veldig ivrige!
  Grenserittet