Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Sosiale aktiviteter og bedriftsidrettslag

  Å dele nye opplevelser sammen – det styrker oss som selskap og som mennesker. I Acando har vi et sprudlende sosialt miljø med en rekke sosiale og sosialfaglige aktiviteter.

  I Acando er vi glad i vårt sosiale felleskap. Gjennom året finner du arrangement som fagkvelder og konferanser, hackathon, skiweekend, brettspillkvelder, ølbrygging, årsfester, sommerfester og mye mer. Her er det muligheter til å bli med på hva du måtte ønske av sosiale og faglige aktiviteter. 

  Acando festAcandos Årsfest 2019

   

  I tilleg til alt dette arrangerer vi minimum to helgeturer til fjellet, kysten eller andre destinasjoner. Som regel vil dette inkludere en vintertur og en sommer/høsttur. Her kan ansatte melde seg på en helg med masse spennende aktiviteter som kiting, seiling, ski eller fjellturer. Og selvfølgelig blir det også masse rom for å slappe av og lade batteriene.

  Bedriftsidrettslaget BUSS


  I Acando har vi et etablert bedriftsidrettslag med fokus på både sosiale aktiviteter og konkurranse. Vi har mange ulike aktiviteter som omfavner det meste. Her kan nevnes spinning, styrketrening, curling, golf, cageball, sykling, yoga, seiling, ski- og løpekurs og mye mer. Vi stiller også med eget lag på Grenserittet, Enern på Oppdal og Holmenkollstafetten.

  Acando på fjellturFjelltur til Jotunheimen 2018


  Og vi har selvfølgelig et navn som inkluderer de fleste av oss. BUSS - Bedrift Uten Så mange Supertrente. Men, vi er veldig ivrige!  

  Acando CurlingAcandos eget Curling-lag