Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Karriereutvikling i Acando

  Acando leverer mange innovative og spennende prosjekter, hvor det forventes at vi benytter ny teknologi og har fagkompetanse innen komplekse områder. Vi er derfor avhengig av at våre ansatte til enhver tid besitter den kunnskapen som trengs for at vi skal kunne levere verdi til våre kunder. Vi ønsker at Acando skal lykkes, og vi ønsker at du som ansatt hos oss skal lykkes.

  Acando brenner for å utvikle talent! 

  I Acando er vi derfor svært opptatt av talent- og karriereutvikling. Vi investerer mye tid og kost i å utvikle våre ansatte, vi har egne kompetansebudsjett, vårt eget Academy hvor ansatte kurses gjennom opplevelsesbasert trening, og vårt eget 3-årige talentprogram for nyutdannede.

  Som ansatt hos oss vil du oppleve å bli satset på! Kunnskap er ferskvare, og må hele tiden fornyes. Men er du lærevillig og nysgjerrig, så tilrettelegger vi for at du skal kunne ta ut ditt potensiale, og videreutvikle deg både på personlig nivå og innen ditt fagområde. Dette er hva vi kaller talentutvikling@Acando.

  Acando Academy

  Acando Academy

  Acando Academy er et internt kompetansesenter for alle ansatte i selskapet. Acando Academy bidrar til at alle ansatte har nødvendig kompetanse for å arbeide smart og effektivt, og overgår kundens forventninger både når det kommer til teknisk kompetanse og konsulentegenskaper.

  Kurstilbudet i Academy tilpasses kontinuerlig nye trender, ny teknologi og kundekrav, for å sikre høy kvalitet på leveranser. Her skal den ansatte finne det meste av kurs og sertifiseringer, og ansatte skal være garantert siste faglige oppdatering.

  Kontakt:

  Christine Lund christine.lund@acando.no +47 982 22 188