Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Å jobbe i Acando

  Hos Acando er du i konstant utvikling. Dette kommer av at vi jobber med prosjekter i et miljø som driver oss til å søke etter ny kunnskap og innsikt. Det er morsomt og utfordrende, og sammen leverer vi vellykkede prosjekter i felleskap.

  Vi deler våre erfaringer og tilbyr hjelp i et inkluderende miljø der hver person er viktig, men godt teamarbeid er enda viktigere. 

  Med 1900 konsulenter i fem land blir du medlem av en dynamisk gruppe. Acando har mange spesialister innen ulike fagfelt som ønsker å oppnå det samme, men som ikke er redde for å tenke annerledes. Vi vet at vi hele tiden må utfordre oss selv og de rundt oss – ikke bare det vi gjør, men også hvordan vi gjør det.

  Karriereutvikling

  Acando brenner for å utvikle talent og vår misjon er å utvikle markedets beste IT- og Management konsulenter.

  Innovasjonsfond & Entreprenørskapsforum

  I Acando mener vi at innovative mennesker, mennesker som er kreative, tenker nytt og utenfor boksen burde få muligheten til følge sine lidenskaper innad i bedriften. Vi ønsker derfor å inspirere og legge til rette for innovasjon og entreprenørskap.

  Sosialt

  Å dele nye opplevelser sammen – det styrker oss som selskap og som mennesker. I Acando har vi et sprudlende sosialt miljø med en rekke sosiale og sosialfaglige aktiviteter.

  Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!

  Daniel Horn Recruitment Lead daniel.horn@acando.no +47 913 15 415
  Marthe Skogly Talent Acquisition Specialist marthe.skogly@acando.no +47 452 36 831