Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Vær med på å skape en verden som kan mer

  Vær med på å skape en verden som kan mer

  Vår jobb er å utruste organisasjoner med nye evner. Derfor trenger vi deg som er best i det du gjør, men samtidig kan sette din kompetanse i en større sammenheng og er villig til å dele av din kunnskap. I Acando er hver enkelt person helt avgjørende, men det er sammen vi skaper størst suksess.

  Hos Acando Å jobbe i Acando

  Les mer om hvordan det er å jobbe i Acando, hva vi gjør og hvilke muligheter du har som ansatt hos oss.

  Talentprogram for nyutdannede

  Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter. I løpet av vårt treårige talentprogram, videreutdanner og trener vi våre young professionals kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet.

  Bli kjent med Rolf Rander Næss

  Rolf jobber som rådgiver i Acandos arkitekturavdeling. Det betyr at han jobber stort sett med store offentlige virksomheter og hjelper dem med å definere krav til IT-systemer og designe løsninger som hjelper dem å nå sine overordnede mål.

  Bli kjent med Magnus Hauge Skeide

  Magnus er en del av Acandos talentprogram og er utdannet sivilingeniør innen kommunikasjonsteknologi fra NTNU. Utdanningen har gitt Magnus et fundament for å takle tekniske utfordringer. Han er i tillegg dyktig til å skape en helhetlig forståelse for omfattende problemstillinger. I fremtiden drømmer Magnus om å bli CTO.

  Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!

  Daniel Horn Recruitment Lead daniel.horn@acando.no +47 913 15 415
  Marthe Skogly Talent Acquisition Specialist marthe.skogly@acando.no +47 452 36 831