Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Vær med på å skape en verden som kan mer


  Vår jobb er å utruste organisasjoner med nye evner.

  Derfor trenger vi deg som er best i det du gjør, men samtidig kan sette din kompetanse i en større sammenheng og er villig til å dele av din kunnskap.

  I Acando er hver enkelt person helt avgjørende, men det er sammen vi skaper størst suksess.

  Å jobbe i Acando

  Les mer om hvordan det er å jobbe i Acando.

  Bli kjent med Tonje Berg

  Fra 1. mai 2018 leder Tonje vår avdeling Digital Strategy & Transformation. Avdelingen jobber med prosjekter innenfor digital strategi, endringsledelse og transformasjon, og har anerkjente kunder i både privat og offentlig sektor.

  Bli kjent med Rolf Rander Næss

  Rolf jobber som rådgiver i Acandos arkitekturavdeling. Det betyr at han jobber stort sett med store offentlige virksomheter og hjelper dem med å definere krav til IT-systemer og designe løsninger som hjelper dem å nå sine overordnede mål.

  Bli kjent med Pedram Sherafat

  Pedram har mastergrad i Informatikk: Nanoelektronikk, Robotikk og Signalbehandling, fra Universitetet i Oslo med hovedvekt på Maskinlæring, Bildeanalyse og Kunstig Intelligens. Han besitter svært god kunnskap innen Java-programmering og har av tidligere erfaring blitt en løsningsorientert systemutvikler.

  Bli kjent med Magnus Hauge Skeide

  Magnus er en del av Acandos talentprogram og er utdannet sivilingeniør innen kommunikasjonsteknologi fra NTNU. Utdanningen har gitt Magnus et fundament for å takle tekniske utfordringer. Han er i tillegg dyktig til å skape en helhetlig forståelse for omfattende problemstillinger. I fremtiden drømmer Magnus om å bli CTO.

  Kontakt:

  Kristin G. Guldbrandsen kristin.gulbrandsen@acando.no +47 900 85 102