Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Filmer fra Acando

  Video Hvordan er det å være systemutvikler?

  Visste du at teknologi kan gjøre bøkene mer tilgjengelige? Ingrid og Tobias (9 år) har besøkt Veronika Heimsbakk, systemutvikler i Acando, på Deichmanske bibliotek. Hvorfor ville Veronika bli systemutvikler og hva jobber hun med på biblioteket?

  Video Ingrid og Tobias besøker Acandos innovasjonslab

  Ingird og Tobias (9 år) har besøkt Acandos innovasjonslab der både ansatte og kunder kan teste ut nye ideer og ny teknologi. Acando har et av de aller fremste IIoT-miljøene i Norden. Vi leverer alt fra sensorene til analysen og integrasjonen som må til for å integrere dine Industri 4.0 prosjekter med de eksisterende forretningssystemene. Les mer her: www.acando.no/industri_4_0

  Video Hvordan kan teknologi gjøre deg frisk i fremtiden?

  ngrid og Tobias (9 år) møter Francis d’Silva, leder for Smart Care i Acando. Acando har lang erfaring fra helsebransjen og har et eget program vi kaller «Smart care» der konsulenter på tvers av Acando utvikler løsninger som skal forbedre helse- og omsorgstilbudet: De varme hendene skal bli flere, og deling av helsedata skal bidra til at vi både blir bedre på forebygging og får bedre behandling når sykdommen er et faktum. www.acando.no/smartcare

  Video Hvordan vil verden være når vi blir voksne?

  Ingrid og Tobias (9) møter administrerende direktør i Acando, Sven Ivar Mørch. De lurer på hvordan det er å være sjef for et selskap som Acando, og hva er han tenker om fremtidens teknologi?

  Ingrid og Tobias møter en av Acandos nyutdannede talenter

  Hvordan er det å være en del av Acandos talentprogram? Ingrid og Tobias (9 år) har møtt en av Acandos nyutdannede talenter, Sebastian Jørgensen. Sebastian har en Master i Kommunikasjonsteknologi fra NTNU, i tillegg til å ha studert bedriftsøkonomi på BI. Finn ut hvorfor Sebastian valgte Acando som sin arbeidsgiver etter endt studier! Acandos visjon er å utvile markedets beste IT- og Management-konsulenter. Les mer om talentprogrammet og rekrutteringsprosessen på www.acando.no/talent

  Video Hvordan vil trafikken bli i fremtiden?

  Ingrid og Tobias (9 år) har tatt en selvkjørende buss til stranden! Frode Kjos, Direktør Smart Mobility, i Acando forteller om hvordan minibussen fungerer og hva tanken bak selvkjørende busser er for fremtiden.

  Video Ingrid og Tobias møter Bente Isaksen hos Mattilsynet

  Visste du at teknologi kan gjøre livet til dyrene og maten vår bedre? Ingrid og Tobias har møtt Bente Isaksen som er prosjektleder for Acando hos Mattilsynet.

  Video Ingrid og Tobias møter Bo Meyer, spesialrådgiver i utvikling og strategi

  Hvordan blir fremtiden i offentlig sektor? Ingrid og Tobias (9 år) har møtt Bo Meyer, spesialrådgiver i utvikling og strategi i Acando. Bo spår at i fremtiden vil det bli enklere med informasjonsutveksling på tvers av offentlige virksomheter og dette vil ha store positive konsekvenser for både innbyggere og næringslivet.

  Video Gnist 2018

  Den 25. april 2018 gikk Gnist av stabelen i Acandos lokaler på Solsiden i Trondheim. Gnist er en webkonferanse for utviklere og teknologer som jobber med, eller ønsker å jobbe med,moderne webutvikling.

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt med oss!

  Marianne Røgeberg Markedssjef marianne.rogeberg@acando.no +47 902 60 813

  Vil du bli kontaktet?