Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Innsikt

  Mega tech-trendene du må vite om i 2019

  Mega tech-trendene du må vite om i 2019

  At teknologi og utvikling forandrer verden er ikke noe nytt. Det vi derimot tydelig ser er at vi konsumerer teknologi på en helt ny måte og har store forventninger til effektivitet og brukervennlighet. Hvilke nye store teknologitrender ser vi og hvordan vil disse trendene påvirke samfunnet og næringslivet?

  Urban Farm Lab

  Vi ønsket å utforske hvor autonom og effektiv vi kunne gjøre urbant landbruk. Kan vi lage en urban grønnsakshage som overvåker seg selv, styrer vanning og forteller deg når grønnsakene er modne  -  helt på egenhånd? Og viktigst av alt: Kan vi gjøre det enkelt, morsomt og nyttig slik at flere ønsker å bruke urbane omgivelser til matproduksjon?

  Smart Retail The Next Generation of Retail

  DigiFysisk Retail er en av de store trendene i 2019. Her får du tre eksempler på bedrifter som allerede har tatt dette i bruk og hvordan det kan se ut i praksis.

  Industri 4.0

  En av de største revolusjonene innenfor industrien skjer rundt oss nå. I Industri 4.0 kobles nettet sammen med kundene, produktene og selve produksjonen. Resultatet er at fremtidens industriproduksjon i stor grad kan organisere seg selv.

  Smart Mobility

  Se for deg en by uten køer, ventetid og overfylte busser. I Acando jobber vi for at dette skal bli en realitet i løpet av noen år. Vi har allerede transportert mer enn 15 000 nordmenn i en selvkjørende minibuss en rekke steder rundt i landet. Dette er starten på en transportrevolusjon.

  Smart Care

  Smart Care

  "Smart care" omfatter flere anvendelser av både eksisterende og ny teknologi som skal forbedre helse- og omsorgstilbud blant befolkningen. De varme hendene skal bli flere, og deling av helsedata skal bidra til at vi både blir bedre på forebygging og får bedre behandling når sykdommen er et faktum.

  Fremtidens intelligente arbeidsplass

  Acando har stort fokus på fremtidsrettet teknologi og neste generasjons samhandling når vi leverer løsninger til kunder som ønsker å øke effektiviteten i egen forretningsvirksomhet

  Smart Government

  Tenk hvor mange ganger en virksomhet må sende samme informasjonen til ulike, offentlige etater. Med «Smart Government» kan dette bli historie. Du gjør det en gang, og resten går av seg selv.

  Moderne løsningsleveranser

  I en verden som er preget av høy endringstakt, ny teknologi som åpner opp for nye muligheter, samt fokus på digitalisering og brukeropplevelser, settes det helt nye krav til hvordan systemleveranser drives og gjennomføres. Dersom virksomheter skal henge med på denne utviklingen holder det ikke lengre å basere seg på lange prosjekter med leveranse en gang i året. "Time-to-Market" for digitale løsninger er helt vesentlig.

  Kundecase

  Acando til Mars i 2020!

  Acando til Mars i 2020!

  Har det tidligere vært liv på Mars og vil man i fremtiden kunne ha menneskelige ekspedisjoner til den røde planet? I Juli/August 2020 planlegger NASA utskytningen av Mars 2020 Roveren som skal lande på Mars februar 2021, og Acando og vårt datterselskap Bitvis er med på reisen!

  Video Filmer fra Acando

  Acando består av mange dyktige ansatte og vi arbeider på mange spennende prosjekter. Her kan du se noen av filmene vi har produsert og møte de fantastiske menneskene i Acando Norge.

  Ta gjerne kontakt med oss!

  Vi er alltid interessert i å høre om dine utfordringer.

  Kenneth Lyford Direktør Development kenneth.lyford@acando.no +47 901 66 292

  Eller ønsker du å bli kontaktet?