Cookie.

På acando.no benytter vi cookies for at din opplevelse skal bli så god som mulig. Du kan lese mer om personvernerklæringen her →

  Oslo Health Hackathon 2019

  Ønsker du å være med å utvikle fremtidens helseteknologi? Acando og BigMed inviterer til virtuelt Hackathon. Her kan du vise dine ferdigheter i konkurranse med andre i analytics og big data. Du kan melde deg på individuelt eller som team, og delta i konkurransen fra hele landet. Hackathonet varer i en måned og vinneren vil bli presentert på et felles arrangement i mars.

  Tid: 
  Fredag 18.01.2019 til fredag 15.02.2019 (4 uker). 

  Frist:
  Frist for påmelding er 01.01.2019

  Tema og regler for konkurransen vil bli annonsert i desember, så registrer deg her i dag og du vil motta informasjon på e-post!

  Hvor:
  Norge, Oslo  Registrer deg på arrangementet

  Den neste store helserevolusjonen handler om å bruke våre digitale helsedata til presisjonsmedisin, bedre forebygging, mer effektive sykehus, mobile pasientløsninger og en rekke andre områder. Sentralt i de fleste av disse bruksområdene står behandlingen av store og varierte datamengder med avanserte analysemetoder. 

  Arrangørene av Oslo Health Hackaton 2019 ønsker å samle den beste kompetansen på disse områdene for å gi en smakebit av hvordan det er å jobbe med helsedata og hvilke utfordringer de kan løse. Vi stiller med dataene og en analyseplattform, og så er det opp til deltakerne å vise at de er landets mest lovende helsedataanalytikere. Konkurransen krydres selvsagt med en innføring i helsedataområdet, nye og hyggelige bekjentskaper og selvfølgelig en skikkelig feiring av vinnerne.

  Ønsker du å skape fremtidens helseteknologi? 

  I Health Hackathon 2019 kan du delta individuelt eller som team. I tillegg gjennomføres oppgaven virtuelt, så du eller ditt team kan delta fra hele landet når det passer for dere! 


  En konkurranse i analyse av et åpent medisinsk datasett 

  Dette er en konkurranse i biomedisinsk Data science og hensikten er å levere et viktig bidrag til kreftforskning i form av en predikjonsmodell. Flere datasett (som kliniske data, biomarkører, sekvenseringsdata, MRI bilder og patologifunn) vil bli stilt til rådighet. Det blir opp til deltakere hvordan de har lyst til å løse oppgaven.

  Hackathonet varer i fire uker; fra fredag 18. januar til 15. februar. Tema og regler vil bli sendt på e-post til deltakerne i desember, så registrer deg og ditt lag allerede i dag! 


  Hvem er konkurransen for?


  Denne konkurransen er for alle som vil bruke sine ferdigheter innen statistikk, maskinlæring, AI og bildebehandling for en spennende analyse og en god sak. Vi oppmuntrer til å danne teams på tvers av de nevnte fagområdene slik at man kan angripe problemet fra flere sider. Det er ikke nødvendig med kunnskap innen biomedisin da det vil bli gitt tilstrekkelig med hjelp når det gjelder biomedisinske spørsmål. Faglitteratur innen kreftforskning vil være tilgjengelig og anbefales for de som ønsker å få enda mer ut av datasettet.

  Dette er konkurranse uten fasitsvar og kvaliteten av den genererte modellen vil bli målt av eventuelle fremtidige brukere. Det blir spennende å se om denne konkurransen, med sin "crowd science"-tilnærming, kan komme opp med en modell som er bedre enn den eksisterende modellen.

  Vinneren av Hackatonet vil få ære, berømmelse og muligheten til å få publisert en artikkel. I tillegg vanker det en premie, samt en ekstra linje på CVen :) 

  Om Acando

  Acando skaper fremtidens IT-løsninger for å gjøre samfunnet smartere og hverdagen enklere. Vår analyticsavdeling er i spissen av Norsk Data Science og består av eksperter innen fagområder som nukleærfysikk, matematikk, bioinformatikk og helseøkonomi. Acando har også ett av Norges største miljøer innen systemutvikling og arkitektur. I tillegg er vi spesialister innen digital strategi og transformasjon, brukeropplevelser, IoT og forvaltning. Les mer om Acando smart care her: www.acando.no/smartcare

  Om BigMed

  BigMed er en norsk fremtidsrettet satsing på presisjonsmedisin, som er forankret i noen av de beste medisinske miljøer i Norge, ved Oslo Universitetssykehus. BigMed ønsker å utvikle løsninger for å identifisere flaskehalsene innen presisjonsmedisin og demonstrere hvordan barrierene kan brytes. Prosjektet skisserer en fremtidig versjon av pasientforløpet, identifiserer gapene mellom denne og dagens situasjon og viser hva som kreves for å oppnå målene. BigMed vil bygge en plattform som gjør det mulig å integrere og samle flere tiltak under et tak. BigMed-økosystemet er allerede blitt et samlingspunkt for mange som ønsker å være med på reisen til et digital og moderne helsevesen.

  Registrer deg på arrangementet her.

  Kontaktperson

  Biljana Stangeland biljana.stangeland@acando.no 90152332