Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til Søk


Breadcrumbs:

Johan Moen - trainee Oslo

Johan er 27 år og har en Bachelor i matematikk og informatikk fra INSA de Toulouse og en Master i Operations Research fra Cornell University. Gjennom bachelorstudiene har han tilegnet seg et solid teoretisk fundament, som sammen med en business-orientert Master gjør at han har en helhetlig forståelse av problemstillingene han jobber med.

Johan har stor interesse for innovasjon og entreprenørskap, og er spesielt interessert i hvordan teknologisk utvikling påvirker bedrifters strategiske disposisjoner.

Han er nysgjerrig og lærevillig, og liker å utfordre seg selv. Uten noen forkunnskaper i fransk flyttet han til Toulouse for å følge et krevende ingeniørstudium hvor all undervisningen foregår på fransk. I løpet av kort tid lærte han språket og tilpasset seg et krevende utdanningssystem.

På fritiden liker han å holde seg aktiv, og griper ofte de mulighetene som dukker opp til å reise og oppdage nye steder. Han har i løpet av de siste årene løpt maraton i både Roma og Wien.
Johan har jobbet i Acandos talentprogram siden 1. august 2016. I løpet av sin tid i Acando har han blant annet jobbet med utformingen av ny strategi for IT-funksjonen i et av Norges største konsern, og gjennomført en mulighetsstudie i forbindelse et stort transformasjonsprosjekt innen transportsektoren. Samtidig er han i gang med å etablere et entreprenørskapsforum for Acando sine ansatte.

"Acandos talentprogram byr på tett oppfølging og store utviklingsmuligheter. Programmet er unikt i nordisk sammenheng, og få andre bedrifter kan skryte av et like omfattende program for sine nyansatte."

Johan peker på tett oppfølging som en viktig årsak til at han valgte Acando. "Talentprogrammet tilbyr både en mentor og en fadder til alle som begynner, og det å ha tilgang på en mentor som kan gi feedback og veiledning, gir en unik mulighet til å utvikle seg som konsulent. Programmet har eksistert i mange år og er blant markedets mest ettertraktede i Sverige, mens det i Norge er i oppstartsfasen. Dette betyr at vi i Norge for være med å bygge opp noe nytt, samtidig som vi kan støtte oss på mye god strukturkapital i den svenske organisasjonen. "

Johan ønsker å jobbe i krysningen mellom teknologi og strategi. På sikt ønsker han å jobbe med nyskapning og med å bygge opp nye initiativer.Personalia


Navn: 
Johan Moen

Stilling: 
Traineekonsulent

Første møte med Acando:
Ble kontaktet av Nova100 som anbefalte meg en prat med Acando

Drømmer om: 
Å være en innovasjonsdriver