Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til Søk


Breadcrumbs:

Josef Kvist - tidligere trainee Stockholm

Josef Kvist er 30 år og er utdannet Master of Science in Engineering, i tillegg til å ha en Bachelor i Business fra Uppsala universitetet. Josef startet trainee-programmet i Connecta/Acando august 2012 og jobber nå som IT-konsulent i Acando.

Josef ble kjent med Acandos trainee-program gjennom noen bekjente som allerede var en del av programmet. Han ble anbefalt å søke og opplevde ansettelsesprosessen som rask og effektiv. Josef satte pris på å få møte andre traineer i rekrutteringsprosessen slik at han kunne stille direkte spørsmål om hvordan det var å være trainee i Acando.

«Jeg valgte å starte som trainee i Acando av to grunner: Jeg hadde en bred profil med både en teknisk og økonomisk utdannelse. Siden jeg ikke hadde bestemt meg for hvilken retning jeg ønsket å gå, var det fint å komme til et sted der jeg hadde store valgmuligheter. Den andre grunnen som lokket meg var rett og slett den bratte læringskurven som det ble pratet om.

Fordelen med å være en del av Acandos trainee-program er at man får en solid kompetanseplattform, som man kan nyttiggjøre seg av utover det å være konsulent. Man får et stort nettverk av kommende «superstjerner» på arbeidsmarkedet og man får anledning til å jobbe med likesinnede», sier Josef.

Josef har vært mest i flere prosjekt mens han har vært trainee, men han har vært mest hos TV4. Han trives veldig bra med å utvikle relasjoner og bli godt kjent på ett sted. Hos TV4 har han vært med å utvikle flere web-plattformer; både sider som retter seg mot reklamekjøpere, media og internt.

«Jeg vil absolutt anbefale Acandos trainee-program. Det er mildt sagt en reise! Men det passer ikke for alle; du må være forberedt på at dine første arbeidsår kommer å innebære lange arbeidsdager og det gir deg en bredde i kompetansen instedet for dybde.»

Josef forteller at trainee-programmet gir unike karrieremuligheter. Man får et nettverk av dyktige medarbeidere man vil ha med seg livet ut. Man vil også få unike muligheter etter gjennomført trainee-program. «Jeg vet om flere som har fått veldig gode jobbtilbud etter endt trainee-program, både hos Acando og i andre bedrifter», forteller Josef.

«Som trainee forventes det at du er aktivt internt i selskapet og tar kurs ved siden av dine kundeprosjekter. Det innebærer selvsagt mer arbeid, men du kommer til å ha en brattere læringskurve enn dersom du ikke var med i programmet. De fleste som har begynt i trainee-programmet i Sverige har engasjerte seg i andre ting ved siden av universitetsutdannelsen. Det kan være alt fra verd i studentforeninger, deltidsjobber under studiene eller elitesatsning innen idrett».

«Jeg har fokusert på et spesialfelt og har fordypet meg innen webutvikling. Jeg trives veldig bra med det slik det er nå, og har et ønske om å utvikle meg ytterligere innen området. Samtidig vet jeg at det finnes andre muligheter dersom jeg ønsker å bevege meg mot prosjektledelse eller ledelse etter hvert».

I Acando kommer du til å bli møtt av et hav av morsomme og spennende ting å gjøre. Jo raskere du klarer å bestemme deg for hva du ønsker, desto lettere blir det å prioritere. Ingen kan få med seg alt som tilbys igjennom Trainee-programmet, sier Josef Kvist.Personalia


Navn:
Josef Kvist

Stilling:
IT-konsulent innen webutvikling

Interesser:
Sykkel, golf, e-sport

Drømmer om:
Å bli singelhandicaper i golf