Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til Søk


Breadcrumbs:

Tina Ojdanic - trainee Stockholm

Tina Ojdanic er 28 år og utdannet innen International Business ved Arkansas State University (2011). Hun startet trainee-programmet hos Acando Stockholm i oktober 2014 etter å ha hatt noen års arbeidserfaring som Business Consultant i Deltek.

«Jeg fikk ett tips om trainee-programmet fra en god venn som jobber hos Acando Gøteborg. Han ba meg sende inn min CV, og plutselig var jeg med i rekrutteringsprosessen. Jeg synes ansettelsesprosessen var spennende og rettferdig. Vi utførte gruppecase, personlighetstester og intervjuer, noe jeg personlig synes er en god blanding for å få frem personens potensialet», sier Tina Ojdanic.

Tina forteller videre at hun valgte å starte i Acandos trainee-program da hun så på det som en enestående mulighet for videre karriereutvikling:

«Kombinasjonen av relevante kurs og spennende kundeoppdrag gjør at læringskurven peker rett oppover under trainee-programmet. Man får en perfekt kombinasjon av teori og praksis, og man møter mange dyktige og inspirerende mennesker. Trainee-programmet gjør at jeg raskere vil blir en seniorkonsulent. Innen relativt kort tid vil jeg kunne få oppdrag og ansvar som jeg ellers ikke hadde fått, i tillegg hjelper programmet meg til å nå mine karrieremål mye raskere».

"Om man kommer med i Acandos trainee-program står man ovenfor en veldig utfordrende og utviklende periode i livet som man sent vil glemme!"

Tina har til nå blant annet jobbet med store internasjonale kunder der hun har hatt roller som prosjektleder og release coordinator. Hun har også jobbet med etablering av Enterprise Solutions i Acando Norge der hun var med på å kartlegge Microsoft AX markedet fra et salgsperspektiv. Hennes ambisjoner er å bli en dyktig IT prosjektleder eller teamleder.

«Jeg vil nok si at trainee-programmet passer best for ambisiøse, engasjerte og kunnskapstørste personer som liker å jobbe både selvstendig og i team. Jeg vil absolutt anbefale Acandos trainee-program til alle som ønsker å jobbe i et dynamisk miljø. Man arbeider mot egne mål, utvikles raskt og får erfaringer fra spennende kundeprosjekt - i mange ulike bransjer!» sier Tina Ojdanic.Personalia


Navn:
Tina Ojdanic

Stilling:
Trainee-konsulent

Interesser:
IT prosjektledelse

Drømmer om:
Å vinne veteran SM i tennis og være med i veteran VM om noen år.