Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til Søk


Jeg er i:

Søk i Acando.no
Hva forbinder du med kunstig intelligens? At resepsjoner vil bli betjent med snakkende roboter? At veiene blir fylt av selvkjørende biler som tar egne veivalg? At myndighetene vil vite hvor kriminalitet vil skje før det skjer? Som tatt ut av Minority Report?
Gå til siden

Oslo Big Data Day [Artikkel]


23. mai går Oslo Big Data Day av stabelen på BI i Nydalen og Acando er både partner, leder to tracks og holder fire foredrag!

Gå til siden


Ib jobber som frontend-utvikler og leder for frontend-teamet i Acando Digital. Han elsker å bygge noe med kode og trives veldig godt i kreative miljøer som oppstår når man skal lage ting.

Gå til siden

Om Acando [Artikkel]


Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT.

Gå til siden

Presse [Artikkel]


Ønsker du vår logo, bilder til pressemeldinger eller boilerplate finner du dette her:

Gå til siden


2. mai holder Den Norske Dataforening (DND) nettverksmøte på Eldorado bokhandel i Oslo. Tema for dagen er lenkede data og semantiske teknologier, og to av Acandos konsulenter vil holde foredrag. 

Gå til siden


Safa er utdannet Master i informatikk fra UiO med fokus på design, bruk og interaksjon. Han jobber i dag i UX avdelingen i Acando og brenner for å lage brukervennlige løsninger for sluttbrukere. 

Gå til siden

Tonje Berg (31), Senior Manager [Ansatt]


Tonje jobber som Senior Manager i Acandos Management Consulting avdeling, som fokuserer på rådgivning tilknyttet digital strategi og transformasjon. Tonje har ansvaret for Change Management og arbeider med å bygge opp dette tjenesteområdet i Norge. 

Gå til siden

Historien [Artikkel]


Acando Norges historie har røtter tilbake til 1997 da med oppstart av selskapet ConsultIT. Gjennom flere sammenslåinger og oppkjøp er i dag Acando Norge et sammensatt selskap med bred kompetanse fordelt på tre kontor og med ca. 250 ansatte i Norge. 

Gå til siden

Christine (40), Konsulentsjef [Ansatt]


Min arbeidshverdag består i å videreutvikle et selskap i vekst. Som konsulentsjef er hverdagen variert, utfordrende og veldig begivenhetsrik.

Gå til siden

Gull hos Microsoft! [Nyhetsartikkel]


Acando har den siste tiden blitt Microsoft Gold Partner på «Collaboration and Content» og “Small and Midmarket Cloud Solutions”.

Gå til siden

Den digitale arbeidsplassen [Artikkel]


Den digitale arbeidsplassen er samlingen av alle digitale verktøy som din organisasjon tilgjengeliggjør slik at alle ansatte kan utføre sine arbeidsoppgaver, samhandle og kommunisere på en effektiv og produktiv måte.

Gå til siden

Acando har vunnet rammeavtale med Mattilsynet [Nyhetsartikkel]


Mattilsynet har tildelt Acando, med Computas som underleverandør, rammeavtale for utvikling og vedlikehold av nye tilsynsløsninger i tråd med Mattilsynets målbilde frem mot 2020. Rammeavtalen har en verdi på 150-200 millioner fordelt over 3+1+1+1 år.

Gå til siden


Smart mobilitet handler om å transportere mennesker og varer på en ny, miljøvennlig og innovativ måte. «Det grønne skiftet» innen transportsektoren skjer nå, og digitalisering er en viktig forutsetning for å redusere utslippene og tilby et mer effektivt transporttilbud. Men hva skal til for å bli en smart kommune, og hva vil dette bety for innbyggerne?
Gå til siden

Acando starter itch.design i Norge [Nyhetsartikkel]


1. mars startet Eirik Norman Hansen i Acando for å lede den nye satsningen itch.design i Norge. 

Gå til siden

Traineeprogram [Artikkel]


Acando Norge søker morgendagens konsulentstjerner til traineeprogram!

Gå til siden

Vi utvikler fremtidens smarte byer! [Kampanje]


Acando bistår aktører innenfor bilindustrien, produktleverandører av ITS-systemer, tjenesteleverandører av nye transportmodeller og eiere av transportinfrastruktur i å definere systemmuligheter, utvikle ITS-systemer og innføre disse.

Gå til siden

Frokostmøte Change Management [Artikkel]


Digitaliseringsbølgen har for lengst skylt inn over oss. Alle påvirkes - noen i større grad enn andre. Er din virksomhet klar til å møte fremtidens endringsbehov?
Gå til siden

Vil du jobbe med teknologiutvikling? [Stilling]


Acando har et av de mest spennende miljøene for utvikling på Microsoft .Net i Oslo. Vi leverer komplette utviklingsprosjekter, og jobber sammen med kundene – i deres team. Stikkord er tjenesteorientering, Azure, mobilitet, multikanal og smidige metoder. Acando vinner stadig nye spennende kontrakter, og trenger derfor flere .Net-kompetente personligheter til vår Azure .Net miljø i Oslo.

Gå til siden

Interaksjonsdesign & grafisk design [Artikkel]


Nøkkelen til suksess for IT-løsninger ligger i gode brukeropplevelser. Først og fremst må en løsning oppleves som enkel og forståelig. Det skal være lett for brukeren å finne fram og få utført sine oppgaver!

Gå til siden


- Hvordan kan smart mobilitet bidra til smarte kommuner og smarte innbyggere? Smart mobilitet handler om å transportere mennesker og varer på en ny, miljøvennlig og innovativ måte. «Det grønne skiftet» innen transportsektoren skjer nå, og digitalisering er en viktig forutsetning for å redusere utslippene og tilby et mer effektivt transporttilbud. Men hva skal til for å bli en smart kommune, og hva vil dette bety for innbyggerne?
Gå til siden

Digital frokost i Trondheim [Artikkel]


Digitaliseringen av samfunnet og bedriftene utfordrer våre arbeidsformer og bruk av tiden. Arbeidslivet er fortsatt preget av «kontortid», men økt globalisering og distribuerte team gjør at vi stadig jobber mer «fleksibelt» og på reise. Samtidig kommuniserer vi mer og i flere kanaler, hvor mange simpelthen opplever å drukne i informasjon. Hvordan kan vi unngå fallgruvene og lykkes i den nye arbeidsdagen? 
Gå til siden


Acando bistår aktører innenfor bilindustrien, produktleverandører av ITS-systemer, tjenesteleverandører av nye transportmodeller og eiere av transportinfrastruktur i å definere systemmuligheter, utvikle ITS-systemer og innføre disse.

Gå til siden


Acando har sammen med to ulike samarbeidskonstellasjoner vunnet to rammeavtaler. 

Gå til siden


Det sies at det alltid er «smart» å tenke på universell utforming fra begynnelsen av et prosjekt da det kan spare deg for mye ekstraarbeid. Men hvordan gjør man det best i praksis? Og hva skal egentlig til for å lykkes med universell utforming i større IT prosjekt i store organisasjoner?
Gå til siden

1-25 av 180 | Neste 25 Siste 5