Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til Søk


Jeg er i:

Søk i Acando.noDen digitale arbeidsplassen [Artikkel]


Den digitale arbeidsplassen er samlingen av alle digitale verktøy som din organisasjon tilgjengeliggjør slik at alle ansatte kan utføre sine arbeidsoppgaver, samhandle og kommunisere på en effektiv og produktiv måte.

Gå til siden

Acando har vunnet rammeavtale med Mattilsynet [Nyhetsartikkel]


Mattilsynet har tildelt Acando, med Computas som underleverandør, rammeavtale for utvikling og vedlikehold av nye tilsynsløsninger i tråd med Mattilsynets målbilde frem mot 2020. Rammeavtalen har en verdi på 150-200 millioner fordelt over 3+1+1+1 år.

Gå til siden


Smart mobilitet handler om å transportere mennesker og varer på en ny, miljøvennlig og innovativ måte. «Det grønne skiftet» innen transportsektoren skjer nå, og digitalisering er en viktig forutsetning for å redusere utslippene og tilby et mer effektivt transporttilbud. Men hva skal til for å bli en smart kommune, og hva vil dette bety for innbyggerne?
Gå til siden

Acando starter itch.design i Norge [Nyhetsartikkel]


1. mars startet Eirik Norman Hansen i Acando for å lede den nye satsningen itch.design i Norge. 

Gå til siden

Traineeprogram [Artikkel]


Acando Norge søker morgendagens konsulentstjerner til traineeprogram!

Gå til siden

Vi utvikler fremtidens smarte byer! [Kampanje]


Acando bistår aktører innenfor bilindustrien, produktleverandører av ITS-systemer, tjenesteleverandører av nye transportmodeller og eiere av transportinfrastruktur i å definere systemmuligheter, utvikle ITS-systemer og innføre disse.

Gå til siden

Frokostmøte Change Management [Artikkel]


Digitaliseringsbølgen har for lengst skylt inn over oss. Alle påvirkes - noen i større grad enn andre. Er din virksomhet klar til å møte fremtidens endringsbehov?
Gå til siden

Vil du jobbe med teknologiutvikling? [Stilling]


Acando har et av de mest spennende miljøene for utvikling på Microsoft .Net i Oslo. Vi leverer komplette utviklingsprosjekter, og jobber sammen med kundene – i deres team. Stikkord er tjenesteorientering, Azure, mobilitet, multikanal og smidige metoder. Acando vinner stadig nye spennende kontrakter, og trenger derfor flere .Net-kompetente personligheter til vår Azure .Net miljø i Oslo.

Gå til siden

Interaksjonsdesign & grafisk design [Artikkel]


Nøkkelen til suksess for IT-løsninger ligger i gode brukeropplevelser. Først og fremst må en løsning oppleves som enkel og forståelig. Det skal være lett for brukeren å finne fram og få utført sine oppgaver!

Gå til siden


- Hvordan kan smart mobilitet bidra til smarte kommuner og smarte innbyggere? Smart mobilitet handler om å transportere mennesker og varer på en ny, miljøvennlig og innovativ måte. «Det grønne skiftet» innen transportsektoren skjer nå, og digitalisering er en viktig forutsetning for å redusere utslippene og tilby et mer effektivt transporttilbud. Men hva skal til for å bli en smart kommune, og hva vil dette bety for innbyggerne?
Gå til siden

Digital frokost i Trondheim [Artikkel]


Digitaliseringen av samfunnet og bedriftene utfordrer våre arbeidsformer og bruk av tiden. Arbeidslivet er fortsatt preget av «kontortid», men økt globalisering og distribuerte team gjør at vi stadig jobber mer «fleksibelt» og på reise. Samtidig kommuniserer vi mer og i flere kanaler, hvor mange simpelthen opplever å drukne i informasjon. Hvordan kan vi unngå fallgruvene og lykkes i den nye arbeidsdagen? 
Gå til siden

Presse [Artikkel]


Ønsker du vår logo, bilder til pressemeldinger eller boilerplate finner du dette her:

Gå til siden


Acando bistår aktører innenfor bilindustrien, produktleverandører av ITS-systemer, tjenesteleverandører av nye transportmodeller og eiere av transportinfrastruktur i å definere systemmuligheter, utvikle ITS-systemer og innføre disse.

Gå til siden


Acando har sammen med to ulike samarbeidskonstellasjoner vunnet to rammeavtaler. 

Gå til siden


Det sies at det alltid er «smart» å tenke på universell utforming fra begynnelsen av et prosjekt da det kan spare deg for mye ekstraarbeid. Men hvordan gjør man det best i praksis? Og hva skal egentlig til for å lykkes med universell utforming i større IT prosjekt i store organisasjoner?
Gå til siden

Miljøbevisst [Artikkel]


Alle ansatte hos Acando skal jobbe aktivt for en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom kontinuerlige forbedringer og utvikling av seg selv og Acando sin virksomhet. Acando jobber for at virksomheten skal ha så lite negativ miljøpåvirkning som mulig.

Gå til siden

Kvalitetsarbeid [Artikkel]


Kvalitet er en viktig del av hverdagen til Acando, og det gjelder for alle i selskapet. Det er sentralt ved leveringer til kunden, men også for å sikkerstille at samtlige prosesser fungerer slik de skal. På et svært konkurranseutsatt marked vil kvalitet være et stort konkurransefortrinn.

Gå til siden

Om Acando [Artikkel]


Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT.

Gå til siden


Kontakt [Artikkel]


Acando Norges hovedkontor ligger midt i Oslo sentrum i Tordenskioldsgate 8-10, midt mellom Rådhuset og Stortinget.

Gå til siden


Er selvkjørende elbusser en del av fremtidens kollektivtilbud?
Torsdag 20. oktober og fredag 21. oktober vil det bli mulighet for testkjøring av selvkjørende minibuss på Telenor (Fornebu). 

Gå til siden

Wilhelm Holmen - trainee Oslo [Artikkel]


Wilhelm er 25 år og utdannet fysiker ved Universitetet i Oslo med Master i Computational Physics og fokus på kvantemekanikk. Utdannelsen har trent Wilhelm på å bryte ned komplekse problemer i håndterlige deler. Han er dyktig på matematiske modeller og store mengder data. Fysikkutdannelsen har høyt fokus på å benytte numeriske metoder for å løse avanserte matematiske problemer, og Wilhelm har derfor tilegnet seg programmeringskunnskaper rettet mot computational science.

Gå til siden

Jobb i Acando [Artikkel]


Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og medarbeidertilfredshet er et suksesskriterium for å oppnå kundetilfredshet. Vi fokuserer derfor på å være en arbeidsplass som tar vare på og utvikler våre medarbeidere slik at de selv ønsker å yte tjenester med høy kvalitet til våre kunder.

Gå til siden

Johan Moen - trainee Oslo [Artikkel]


Johan er 26 år og har en Bachelor i matematikk og informatikk fra INSA de Toulouse og en Master i Operations Research med en spesialisering i strategisk operasjoner fra Cornell University. Gjennom bachelorstudiene har han tilegnet seg et solid teoretisk fundament, som sammen med en business-orientert Master gjør at han har en helhetlig forståelse av problemstillingene han jobber med.

Gå til siden


Digitaliseringen av samfunnet og bedriftene utfordrer våre arbeidsformer og bruk av tiden. Arbeidslivet er fortsatt preget av «kontortid», men nye arbeidsformer og distribuerte team gjør at vi stadig jobber mer «fleksibelt» og på reise. Samtidig kommuniserer vi mer og i flere kanaler, hvor mange simpelthen opplever å drukne i informasjon. Hvordan kan vi unngå fallgruvene og lykkes i den nye arbeidsdagen?
Gå til siden

1-25 av 174 | Neste 25 Siste 24