Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til Søk


Jeg er i:

Søk i Acando.noiKnowBase brukerforum 2017 [Artikkel]


SETT AV DATOEN TIL ÅRETS IKNOWBASE BRUKERFORUM!
Gå til siden


Mange medlemsorganisasjoner opplever utfordringer med å tiltrekke seg nye medlemmer. Organisasjonene kan oppfattes som lite relevante, og engasjementet fra medlemmene uteblir. I tillegg eksponeres vi daglig for en enorm menge informasjon, og det å «vinne» oppmerksomhet blir stadig mer utfordrende. Hvor godt kjenner du din målgruppe og dine medlemmer? Utnytter du verdien som ligger i deres data?
Gå til siden

To disrupt or to be disrupted [Artikkel]


I dag har selskaper i alle størrelser mulighet til å omkalfaltrere og står også i fare for å selv bli omkalfaltrert. To venner på Starbucks har den samme datakraft tilgjengelig som et Fortune 500-selskap. Behovet for å kunne innovere og tilpasse seg markedet på kort tid er dermed viktigere enn noen gang.
Gå til siden

Talentprogram [Artikkel]


Acando Norge søker morgendagens konsulentstjerner til talentprogram!

Gå til siden


Acando har vunnet rammeavtale for konsulentbistand (utviklerkompetanse/systemutvikling) til Saksbehandlingssystem tilpasset eBR. Brønnøysundregistrene har tildelt Acando, med Computas og Knowit som underleverandører, rammeavtale for utvikling av nytt elektronisk saksbehandlingssystem for registerdriften.

Gå til siden

Jobb i Acando [Artikkel]


Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og medarbeidertilfredshet er et suksesskriterium for å oppnå kundetilfredshet. Vi fokuserer derfor på å være en arbeidsplass som tar vare på og utvikler våre medarbeidere slik at de selv ønsker å yte tjenester med høy kvalitet til våre kunder.

Gå til siden

Simon Isaksen - trainee Oslo [Artikkel]


Simon er 25 år og har en Master i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra NTNU. Han har mellomfag i energi-, prosess og strømningsteknikk og hovedfag i strategi og innovasjon. Ved siden av studiene har han hatt summer internship hos TGS-Nopec Geophysical Company og Telenor.

Gå til siden


Hva skjer når kunstig intelligens møter internet of things og blockchain? Hvordan endres individers liv og hvordan må bedrifter tilpasse seg global konkurranse og ekstreme forventninger?
Gå til siden

Utnytter du verdien i dine data? [Kampanje]


De fleste virksomheter produserer, forvalter og konsumerer stadig større datamengder. Samtidig fører globalisering og digital innovasjon til at markeder endrer seg mye raskere enn før.

Gå til siden


Det snakkes og skrives mye om smart city og selvkjørende biler og minibusser. Acando inviterer, sammen med partnere, til frokostseminar der vi gir status og innsikt i viktige forutsetninger for å ta i bruk løsningene i større skala.
Gå til siden

Smarte data og intelligente systemer [Artikkel]


At data er viktig og har kritisk verdi for virksomheten er det stort sett enighet om, men får de tilstrekkelig oppmerksomhet? 

Gå til siden

Make Data smart again 2017 [Artikkel]


Den Norske Dataforening arrangerer konferansen "Make Data smart again" 31. mai på Mesh i Oslo og Acando har to foredragsholdere, Robert Engels og Christian Hansen! 

Gå til siden


30. mai til 2. juni går Nor-Shipping 2017 av stabelen på Norges Varemesse, Lillestrøm. Dette skriver arrangøren på deres hjemmeside: "Nor-Shipping is the leading maritime event week. Its top-quality exhibition, high-level conferences and prime networking opportunities attract the international maritime industry to Oslo every other year."

Gå til siden


Nordbohus har nylig signert en avtale med IT-selskapet Acando. –Avtalen er den største vi har signert gjennom tidene, og representerer et stort løft i digitaliseringen av vår kjede, sier Halvor Dahl som er prosjektleder og Adm. Dir. i Nordbohus AS.

Gå til siden

Oslo Big Data Day [Artikkel]


23. mai går Oslo Big Data Day av stabelen på BI i Nydalen og Acando er både partner, leder to tracks og holder fire foredrag!

Gå til siden

Christine (40), Konsulentsjef [Ansatt]


Min arbeidshverdag består i å videreutvikle et selskap i vekst. Som konsulentsjef er hverdagen variert, utfordrende og veldig begivenhetsrik.

Gå til siden


Ib jobber som frontend-utvikler og leder for frontend-teamet i Acando Digital. Han elsker å bygge noe med kode og trives veldig godt i kreative miljøer som oppstår når man skal lage ting.

Gå til siden


Hva forbinder du med kunstig intelligens? At resepsjoner vil bli betjent med snakkende roboter? At veiene blir fylt av selvkjørende biler som tar egne veivalg? At myndighetene vil vite hvor kriminalitet vil skje før det skjer? Som tatt ut av Minority Report?
Gå til siden

Om Acando [Artikkel]


Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT.

Gå til siden

Presse [Artikkel]


Ønsker du vår logo, bilder til pressemeldinger eller boilerplate finner du dette her:

Gå til siden


2. mai holder Den Norske Dataforening (DND) nettverksmøte på Eldorado bokhandel i Oslo. Tema for dagen er lenkede data og semantiske teknologier, og to av Acandos konsulenter vil holde foredrag. 

Gå til siden


Safa er utdannet Master i informatikk fra UiO med fokus på design, bruk og interaksjon. Han jobber i dag i UX avdelingen i Acando og brenner for å lage brukervennlige løsninger for sluttbrukere. 

Gå til siden

Tonje Berg (31), Senior Manager [Ansatt]


Tonje jobber som Senior Manager i Acandos Management Consulting avdeling, som fokuserer på rådgivning tilknyttet digital strategi og transformasjon. Tonje har ansvaret for Change Management og arbeider med å bygge opp dette tjenesteområdet i Norge. 

Gå til siden

Historien [Artikkel]


Acando Norges historie har røtter tilbake til 1997 da med oppstart av selskapet ConsultIT. Gjennom flere sammenslåinger og oppkjøp er i dag Acando Norge et sammensatt selskap med bred kompetanse fordelt på tre kontor og med ca. 250 ansatte i Norge. 

Gå til siden

Gull hos Microsoft! [Nyhetsartikkel]


Acando har den siste tiden blitt Microsoft Gold Partner på «Collaboration and Content» og “Small and Midmarket Cloud Solutions”.

Gå til siden

1-25 av 189 | Neste 25 Siste 14