Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til Søk


Breadcrumbs:

[VVS Forening] Integrert Microsoft plattform

Gjennom ny Microsoft-plattform har VVS foreningen gått fra fire ulike systemer til en integrert platform der alt er samlet.

«Tidligere manglet vi blant annet mulighet til å spisse budskapet mot potensielle kursdeltagere. I Microsoft Dynamics CRM tar vi enkelt ut lister over målgruppen for arrangementet og kjører invitasjon til målgruppen med CRM sin masseutsendelsesmodul. Med det nye medlemssystemet ligger alt til rette for å øke medlemsantallet med 10 prosent til neste år», sier daglig leder i Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening (VVS foreningen) Thor-Jostein Egeland.

Intergrert løsning fra Microsoft

Medlemssystemet fra Acando består av en skyløsning med Office 365, Microsoft Dynamics CRM og SharePoint. VVS foreningen gikk fra en fragmentert systemarkitektur med fire forskjellige systemer som ikke snakket sammen og mye tid gikk med på manuelle rutineoppgaver. Gjennom ny Microsoft-plattform har VVS foreningen fått Outlook med e-post og kalenderfunksjonalitet integrert med Microsoft Dynamics CRM.

VVS foreningen har fått ett komplett kontaktregister med oversikt over både medlemmer og ikke-medlemmer, tilhørende medlemskap, lokallagtilhørighet, aktivitetshistorikk og deltagelser på VVS sine arrangementer. Løsningen genererer fakturafiler som sendes over i Visma for videre behandling og fakturering. Dokumentbehandling foregår nå i SharePoint hvor det er mulig å invitere eksterne aktører for å samhandle om enkelte dokumenter.

Problemfri leveranse

«Prosjektet med Acando var problemfritt. De leverte prosjektet på estimert kost og tid. Prosjektperioden var intensiv på 10 uker hvor det var høyt fokus på involvering og grundig opplæring av prosjektgruppen. Vi er i stand til å videreutvikle løsningen selv med nye behov, noe som er viktig for en liten organisasjon som oss med begrensede IT budsjettmidler. I juni 2014 fikk vi også splitter ny hjemmeside hvor vi har påmelding til arrangementer og «Min Side»- funksjonalitet integrert mot Microsoft Dynamics CRM, noe som også forenkler våre interne rutiner», forteller Thor-Jostein Egeland.

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening

En ideell organisasjon med ca. 4000 personlige medlemmer. Foreningen er landsdekkende, og medlemmene er tilsluttet gjennom regionale grupper og faggrupper. De har som hovedmål å øke det faglige fokuset i bransjen og blant medlemmene.


[VVS Forening] Integrert Microsoft plattform

Kontakt

Snorre Meland

Snorre Meland
Direktør Digital Consulting & Solutions
+47 928 44 993
snorre.meland@acando.noSe andre referanser


ous_320x130.png

Portalløsning for helsesektoren

Virksomhetsportal, Avviksløsning, Søk

oslokommune_320x130.png

Fokus på prosess- & kunnskapsstøtte

Saksbehandling, Prosesstøtte

vegvesen_320x130.png

Integrasjon & arkitekturarbeid

Rådgivning, Arkitektur

nav_320x130.png

Spisskompetanse innen arkitektur

Rådgivning, Arkitektur

finn_320x130.png

Intern og sosial samhandlingsløsning

Intranett, Samhandling, Mobil

monster_320x130.png

Moderne & fleksibelt sosialt intranett

Intranett, Samhandling, Mobil

gard_320x130.png

Oracle Fusion Middleware

Trippelnett, 
Oracle SOA Suite

nsf_320x130.png

SOA til forbedring av arbeidsprosesser

Trippelnett, Mobil, Søknadsbehandling

nox_320x130.png

Søknads- og saksbehandling

Saksbehandling, Prosesstøtte

Trelleborg_logo.png

ERP rådgivning

Microsoft Dynamics AX2009, prosjektledelse, ERP