Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til SøkBreadcrumbs:

Skytjenester

Bruk av skyteknologi har gått fra å være for spesielt interesserte, til å bli et foretrukket valg når en ny løsning skal rulles ut, eller strategien for en eksisterende løsning skal revurderes. Acando har satset tungt på å bygge kompetanse og erfaring med skyteknologi generelt, og Microsoft Azure spesielt. Som Azure Circle partner har vi tilgang til erfaringer og spisskompetanse hos Microsoft som kan komme deg som kunde tilgode.

Hvorfor sky?

Skyteknologi gjør at du kan sove trygt om natten. Alltid tilgjengelig, hvor som helst. Driftsproblematikk som tilgjengelighet og oppetid, backup og sikkerhet - alt dette håndteres av skyleverandøren. Du får tilgang til dine tjenester, og dette til en pris som er adskillig lavere enn alternativene.

Microsoft Azure, Windows Intune og Office 365

Acando leverer sine løsninger bygget på Microsoft Office 365, CRM Online, Windows Intune og Microsoft Azure - gjerne i kombinasjon. Vi tenker Cloudfirst. Det betyr vi tar utgangspunkt i at du skal ta i bruk nettskyen nå, eller at du skal kunne komme deg dit uten å måtte endre en løsning fra Acando frem i tid.

Acando sine løsninger i Skyen

Acando leverer samhandling basert på SharePoint og kunde og medlemshåndtering basert på Dynamics CRM. Alle våre løsninger er laget for, og kan med fordel kjøres som skybaserte tjenester. Vi bygger da på SharePoint Online i Office 365 og CRM Online.

Skytjenester