Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til SøkBreadcrumbs:

Business Intelligence 2.0

God innsikt i virksomheten er avgjørende for en effektiv digital arbeidsplass. I fritiden er vi vant med å få digital innsikt i viktige deler av livet vårt som helse, trening, reise, økonomi mm gjennom nyttige mobile app’er og nettjenester, mens når vi kommer på jobb er bildet ofte et annet. Må det være slik, kan vi ikke få like gode analyser tilgjengelig på jobben?

Digitalisering er den 4. industrielle revolusjon og baserer seg på informasjon og innsikt. Vår ambisjon er å levere framtidens analyseløsninger. Sammen med kundene omgjør vi data til innsikt og handling – vi kaller det «Business Intelligence 2.0». 

Acando har lang erfaring og referanser fra 100+ Analytics-konsulenter. Vi har egne software-akseleratorer og metodikk for raskt å gi kundene forretningsverdi. Eksempelvis tilbyr vi våre kunder en egen innkjøpsmodul i Power BI for å redusere innkjøpskostnader, styrke forhandlingsposisjon overfor leverandører og redusere avtalelekkasjer. Tilsvarende har vi også moduler for CRM og samhandling.

Microsoft Cortana Intelligence Suite, SQL Server og Azure er sentrale teknologiplattformer i disse leveransene, og vi bruker alle typer relevante datakilder (strukturert og ustrukturert) fra mennesker og maskiner (IoT), gjerne også i sanntid.

Kundeverdi realiserer vi ved automatisering av arbeidsprosesser gjennom maskinlæring og grafteknologi, proaktiv analyse for innsikt og forbedring, samt prediksjon for råd og veiledning. Sluttbrukerne får løsninger som er enkle, intelligente og tilgjengelig på alle digitale flater.

Vi starter gjerne nye kundeforhold med en nærmere dialog rundt sammenlignbare referanser og gevinster ved nye typer innsikter, og suksesskriterier for å ta frem neste generasjons analyseløsninger. Som helhetlig konsulentpartner kan vi bidra med rådgiving, sandboxing, implementasjon og forvaltning.

For de som allerede er i gang så starter vi ofte med en gjennomgang av nåsituasjonen opp mot mulighetene som nye teknologier og konsepter kan gi virksomheten. I fellesskap ser vi på en praktisk plan for å høste gevinstene.
Høres det interessant ut for dere? Ta i tilfelle kontakt på mail eller telefon for en uforpliktende samtale.